vyprodáno / není v prodeji

Shoti Maa Chakras Loving je kvalitní ájurvédský čaj zaměřen načtvrtou čakru. Šálek tohoto lákavého zeleného čaje podpoří vaši empatii, trpělivost, pocit vděčnosti, velkomyslnost a schopnost milovat. A to nejenom ve vztahu k sobě samým, ale i k ostatnímu světu. Tento čaj se hodí třeba jako dárek. Složení: zelený čaj Bancha* (65 %), skořice* (10 %), anýz* (5 %), ječný slad*, extrakt z pomeranče bergamot, bezový květ*, kardamom*, lipový květ*, zázvor*, extrakt ze skořice, černý pepř*, hřebíček*.* = v bio kvalitěObsah: 28,8g; 16 hygienicky balených sáčků x 1,8g bez kovových sponek nebo lepidla Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Shoti Maa Chakras Loving je kvalitní ájurvédský čaj zaměřen načtvrtou čakru. Šálek tohoto lákavého zeleného čaje podpoří vaši empatii, trpělivost, pocit vděčnosti, velkomyslnost a schopnost milovat. A to nejenom ve vztahu k sobě samým, ale i k ostatnímu světu. Tento čaj se hodí třeba jako dárek. 

Složení: zelený čaj Bancha* (65 %), skořice* (10 %), anýz* (5 %), ječný slad*, extrakt z pomeranče bergamot, bezový květ*, kardamom*, lipový květ*, zázvor*, extrakt ze skořice, černý pepř*, hřebíček*.

* = v bio kvalitě

Obsah: 28,8g; 16 hygienicky balených sáčků x 1,8g bez kovových sponek nebo lepidla

Čtvrtá čakra se nachází v srdeční oblasti, její barvou je zelená a ovládaným smyslem hmat. Živlem srdeční čakry je vzduch. Srdeční čakra je spojena s láskou, soucitem, trpělivostí, vděčností, uznáním a ušlechtilostí. Slabá funkce čtvrté čakry plodí nenávist, závist, braní bez dávání, anebo dávání pouze tehdy, když je to výhodné. Lidé s nevyrovnanou funkcí čtvrté čakry bývají často osamělí – buď lásku zcela odmítají, anebo naopak ve vztahu dusí svého partnera. Při vyrovnané funkci čtvrté čakry zakoušíme lásku, soucit, trpělivost, vděčnost a velkomyslnost ve vztahu k sobě i k ostatnímu světu.

Čakry jsou energetická centra na těle, která slouží jako přijímací stanice, transformátory a rozdělovače energie (tzv. prány) různých frekvencí. Kromě toho, že energii přijímají, ji také vyzařují do okolí.

Některé staré (indické, tibetské a další) texty uvádějí, že na lidském těle je až 88 000 čaker, přičemž 7 je hlavních, asi 40 vedlejších a ostatní jsou menšího významu. Čakry se při duchovním rozvoji člověka rozšiřují, frekvence jejich vibrací se zvyšuje a i jejich barvy jsou jasnější a zářivější. Když se změní směr otáčení, energie proudí z čaker ven. V každé působí určité vibrace energie.

Již zmíněných sedm hlavních čaker je umístěno nad sebou ve středu trupu. Zobrazují se jako lotosové květy, z nichž každý rezonuje na jiné frekvenci a odpovídá určité barvě duhy. Čakry jsou v neustálém otáčivém pohybu, který způsobuje, že energie je vtahována dovnitř čaker, přičemž ty, které se nachází ve spodní polovině trupu, se otáčejí pomaleji než ty v horní části a v hlavě.

Strach, zklamání, napětí či šok mohou způsobit zablokování čaker, což znemožňuje volné proudění životní energie. Frekvence vibrací je u zablokovaných čaker nízká, někdy až neznatelná. Tyto blokády lze uvolnit a čakry harmonizovat například tak, že čakry vystavíme vibracím energie takových frekvencí, na kterých harmonicky fungující čakra kmitá naprosto přirozeně. Takové frekvence se nacházejí u léčivých kamenů - minerálů, éterických olejů, čistých zářivých barev, tónů, v energii REIKI apod.

 

Další Čaje Shoti Maa