vyprodáno / není v prodeji

Kulatý tvar bolsteru je užitečný pro různé ásany v rámci jógové praxe. Je to užitečné pro otevření hrudní páteře a bezpečný nácvik záklonů. Může být také použit k podpoře a relaxaci v delších pozicích, jako jsou ty, které najdete v Yin józe nebo Restorativní józe. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Kulatý tvar bolsteru je užitečný pro různé ásany v rámci jógové praxe. Je to užitečné pro otevření hrudní páteře a bezpečný nácvik záklonů. Může být také použit k podpoře a relaxaci v delších pozicích, jako jsou ty, které najdete v Yin józe nebo Restorativní józe.

Bolster na jógu je k dispozici v různých provedeních z kolekce Maharaja Collection a je k dispozici s výplní z kapoku. Potah je vyroben z potištěné bavlny a je snímatelný a pratelný v pračce max. 30 °C.

Rozměry (délka x Ø):
Plněno cca: 64,5 cm x Ø 22 cm
Šev ke švu cca: 59 cm x Ø 21 cm
Materiál: potištěná keprová tkanina (100% bavlna)
Náplň: špaldové slupky nebo kapok
Snímatelný potah se zipem.


Chtěli byste, aby váš bolster byl měkčí nebo nižší?

Pokud je pro vás bolster příliš tvrdý nebo příliš vysoký, můžete část náplně snadno odstranit. Chcete-li to provést, otevřete zip na boční straně. Uvnitř je vnitřní kryt s výplní uvnitř. Poté můžete otevřít a odebrat tolik náplně, kolik je potřeba, dokud nedosáhnete požadované výšky nebo pevnosti. Vyjmutou náplň lze poté uskladnit na chladném a suchém místě pro pozdější použití. Doporučujeme uzavřenou nádobu.

Další Bolstery