vyprodáno / není v prodeji 3 549 Kč
70 %

Hora Odin hluboko v kanadském území Nunavut, ledovcové krajině, kde vládne led a skály, není pro slabé povahy. Naše bunda Odin, inspirovaná náročným prostředím, je navržena tak, aby vás chránila před mrazivými teplotami a extrémním zimním počasím. Tato bunda střední hmotnosti s nastavitelnou kapucí a otv Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Bunda Odin Down Jacket

Hora Odin hluboko v kanadském území Nunavut, ledovcové krajině, kde vládne led a skály, není pro slabé povahy. Naše bunda Odin, inspirovaná náročným prostředím, je navržena tak, aby vás chránila před mrazivými teplotami a extrémním zimním počasím.

Tato bunda střední hmotnosti s nastavitelnou kapucí a otvory pro palce na manžetě pro větší teplo vám zajistí pohodlí a styl. Je vyrobena z odpovědně získávaného, ​​dohledatelného kachního peří. Procházet se venku po setmění? Reflexní detaily na stahovací šňůrce bungee a na kapuci znamenají, že budete vidět, i když slunce zapadne.

Nenechte si ujít ani minutu, i když zimní mráz graduje. V této bundě, která je k dispozici ve verzích Slate a Kombu, si nepochybně budete užívat i toto chladné období, ať už jste na pěší turistice, na sněžnicích nebo jen na procházce.

Funkce:
Střední váha
Klasický střih
Nastavitelná kapuce s reflexními detaily
Reflexní bungee šňůra
Kapsy na ruce na zip
Vnitřní bezpečnostní kapsy na zip
Otvory pro palce na manžetě pro větší teplo
Nášivka Lolë
Odpovědné zdroje, dohledatelné
Vyrobeno z recyklovaných vláken
Vodoodpudivá ochrana
Větruodolné
Jednoduchá péče

Váha 800 gramů

PLÁŠŤ: 100 % NYLON, PODŠÍVKA: 100 % POLYESTER-RECYKLOVANÁ VLÁKNA, ŽEBRA: 87 % POLYESTER 13 % ELASTAN, VLOŽKY: 100 % POLYESTER, IZOLACE: 90 % KACHNÍ PEŘÍ 10 % PEŘÍ

Další Muži