vyprodáno / není v prodeji

Nová hvězda na poli kanabinoidů - seznamte se s CBG (kanabigerol). Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

CBG olej 5% - 10 ml

Nová hvězda na poli kanabinoidů - seznamte se s CBG (kanabigerol).

  • protizánětlivý
  • působí na vnitřní orgány
  • pozitivní vliv na autoimunní choroby (Crohnova nemoc)

Nejoblíbenější formou užívání CBG jsou kapky. Proto jsme si dali obzvlášť záležet na každém detailu a přinášíme vám CBG kapky vlastní výroby.

Obsah

CBG olej je vyroben z konopného oleje lisovaného za studena obohaceného o CBG izolát.

Tato lahvička obsahuje: 500 mg CBG z rostlin cannabis sativa, které vyrostlo zcela organicky bez použití pesticidů a chemických hnojiv. Tak, aby byla zachována nejvyšší kvalita finálního produktu. Protože kapky neobsahují THC ani další návykové látky, můžete je dávkovat kdykoli během dne.

CBG - kanabigerol, je kanabinoid bez psychoaktivních účinků. Ačkoliv je výzkum teprve v začátcích, těší se stále větší oblibě. 

Při dozrávání rostlin konopí, slouží CBG jako základní kámen pro všechny ostatní kanabinoidy. Většina se přemění na THC či CBD a zůstane jej tak ve zralé rostlině pouze minimální množství. Proto je CBG vzácné. Účinky CBG však můžete využít díky šlechtění a důsledné extrakci.

Užívání

U CBG oleje jsou nejrozšířenější 2 způsoby užití. 

Perorálně - CBG olej se nakape do do jídla či pití (kafe, čaj). CBG se vstřebá v tenkém střevě, takže se účinky dostaví po cca 2 hodinách. Výhodou je, že trvají déle a to až 8 hodin.

Sublingválně - Olej se nakape pod jazyk, nechá se minutu působit a pak se spolkne. CBG se vstřebává přímo, takže účinky se dostaví za 10 - 20 minut a trvají až 6 hodin.

Ideální dávka je velmi individuální. Doporučujeme začít s 1 kapkou denně. Postupně pak můžete dávku navyšovat a najít si svůj ideální poměr.

Výroba

V laboratořích ve Zlíně za studena vylisují konopný olej a obohatí ho o přírodní CBG izolát. Ten pochází z rostlin Cannabis sativa, které je pěstováno zcela organicky, bez použití pesticidů a chemických hnojiv. BIO kvalita všech produktů, protože #InNatureWeTrust

Pro nejpohodlnější a nejpřesnější dávkování obsahuje balení kapátko. Aby se k vám kapky dostaly v pořádku, jsou baleny do recyklovaných krabiček.

Složení

konopný olej lisovaný za studena, cbg izolát (kanabigerol) 500 mg
Neobsahuje žádné návykové látky (THC)
Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.
Není vhodné pro děti, těhotné a kojící matky.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Další CBD