1 990 Kč

Krásná, jedinečná, ekologicky šetrná a intuitivně funkční – taková je tato ručně malovaná ultralehká podložka na jógu. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: do týdne


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Krásná, jedinečná, ekologicky šetrná a intuitivně funkční – taková je tato ručně malovaná ultralehká podložka na jógu.

Chceš si zacvičit v parku nebo u řeky? Jedeš na výlet a nechceš zanedbat svůj fitness režim? Jdeš z práce přímo do studia a nechceš s sebou celý den tahat velkou jógamatku? Nebo chceš extra vrstvu mezi sebou a studiovou podložkou, která se dá použít i jako ručník? Pak jste našli to pravé!

Speciální technologie spojuje hebký veganský semiš z recyklovaných plastových lahví s přírodním kaučukem a vznikl tak designový luxus, za kterým se leckdo otočí, a který vydrží. Semiš je navíc opatřen protiskluzovým povrchem pro lepší podporu při cvičení. Tomu můžeš ještě napomoci rozprášením malého množství vody před cvičením, což podpoří přilnavost.

Tato tenká a ultralehká podložka na jógu je nepostradatelnou součástí výbavy každého, kdo je rád aktivní. K podložce jako dárek dostanete stylovou semišovou tašku také z recyklovaných plastových lahví, navrženou pro ještě snadnější přenos.

Na výrobu semiše používáme přibližně 15 jednorázových plastových lahví, o které se ulehčilo naší přírodě. Dalších přibližně pět lahví jde na výrobu semišové tašky. Přírodní kaučuk je samozřejmě biologicky rozložitelný a neobsahuje žádné toxické látky, silikony či ftaláty.

Dejme jednorázovým plastovým lahvím nový život a vy mu dejte smysl.

MATERIÁL: Semiš z recyklovaných plastových lahví (100% polyester) a přírodní kaučuk

ROZMĚRY: 173 cm x 61 cm x 1 mm

HMOTNOST: 0.8 kg

Další Novinky