vyprodáno / není v prodeji

Čistič je zcela přírodní s přípravkem Thymol, které důkladně čistí v jednom kroku a po použití nevyžaduje žádné oplachování ani otírání. Botanical Mat Cleaner je bezpečný pro všechny neporézní (uzavřené buňky) podložky na jógu. Vytvořeno v USA. Nedráždivý, neobsahuje žádné agresivní chemikálie. Uchovávejte Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Čistič - Botanical Mat Cleaner

Čistič je zcela přírodní s přípravkem Thymol, které důkladně čistí v jednom kroku a po použití nevyžaduje žádné oplachování ani otírání. Botanical Mat Cleaner je bezpečný pro všechny neporézní (uzavřené buňky) podložky na jógu. Vytvořeno v USA.

Nedráždivý, neobsahuje žádné agresivní chemikálie. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Může být použit k důkladnému čištění řady PRO, řady eKO® a řady Foundation. Botanický čistič je bezpečný pro všechny typy podložek KROMĚ řady GRP (nebo jakékoli polyuretanové rohože), což je porézní povrch (s otevřenými póry). Používejte Botanical Cleaner podle pokynů pouze na neporézní povrchy (uzavřené buňky). Viditelná špína musí být před aplikací čisticího roztoku odstraněna.

Aplikujte podle potřeby na neporézní povrchy (uzavřené buňky). Nastříkejte na povrch a otřete. Hloubkové čištění: Nastříkejte a navlhčete tvrdý, neporézní (uzavřený) povrch nebo předmět, který chcete důkladně očistit. Nechte působit 10 minut. Otřete nebo nechte uschnout na vzduchu. Po použití není nutné oplachování.

Skladujte vzduchotěsně při pokojové teplotě. Neobsahuje: bělidlo, přidaná barviva, přidané barvy, parfémy, těkavé organické sloučeniny, amoniak, fosfáty, fosfor, chlórové bělidlo, barviva, syntetické vonné látky, těkavá rozpouštědla, známé nebo podezřelé látky narušující endokrinní systém, glykolethery, chlorované sloučeniny nebo chlor.

Objem: 227 ml

Další Spreje na podložky