vyprodáno / není v prodeji

Doplněk stravy s vitamínem C. Ester-C je revoluční forma vitamínu C. Je lépe absorbován buňkami. Významný antioxidant. Zlepšuje odolnost organismus proti infekcím a nepříznivým zevním vlivům. Ester-C je PH neutrální a nezpůsobuje podráždění žaludku. Ester-C a význam vitamínu C pro zdraví E Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Ester-C Plus 1000 mg

Doplněk stravy s vitamínem C. Ester-C je revoluční forma vitamínu C. Je lépe absorbován buňkami. Významný antioxidant. Zlepšuje odolnost organismus proti infekcím a nepříznivým zevním vlivům. Ester-C je PH neutrální a nezpůsobuje podráždění žaludku.

Ester-C a význam vitamínu C pro zdraví Ester-C je nejpokročilejší dostupná forma vitamínu C. Byla vyvinuta pro rychlejší absorpci a retenci v tkáních. Ester-C je molekulárně spojen s vápníkem, díky čemuž má neutrální pH a tudíž nedráždí žaludeční sliznici jako jiné kyselé formy vitamínu C. Ester-C produkuje přírodní metabolity, které vstupují do buněk mnohem rychleji a efektivněji (běžná kyselina askorbová se dostává z krevního séra pomaleji a při průchodu ledvinami je rychle ztrácena z organismu močí). Ester-C silně podporuje a posiluje imunitní systém.

Vitamín C snižuje schopnost virů pronikat tkáněmi (inhibuje jejich enzym hyaluronidazu) a zlepšuje stabilitu pojivových tkání, přes které se musí viry dostat. Všeobecně se dá říci, že viry nedokáží přežít v prostředí bohatém na vitamín C. Tyto vlastnosti pomáhají vysvětlit popularitu vitamínu C v boji s infekcí a proti proliferujícím abnormálním buňkám.

Vitamín C pomáhá detoxikovat či neutralizovat mnohé škodlivé látky. Například vitamín C udržuje těžké kovy v roztoku, což umožňuje jejich vylučování ledvinami. Těžké kovy jsou produkovány průmyslem a automobilovou dopravou, avšak olovo, kadmium, arzen a radioaktivní polonium jsou zastoupeny i v cigaretovém kou­ři.

Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa (které nepochází z masa), projevuje jemný účinek na snižování krevního tlaku.

Vitamín C, zejména s bioflavonoidy, pomáhá uchovat integritu kolagenu ve stěnách krevních cév a redukuje jejich odpověď na stimuly, které způsobují dilataci cév a návaly horka.

Antioxidanty jsou považovány za velmi důležité při prevenci poškození spermií volnými radikály, které způsobuje snížení počtu spermií a jejich nízkou pohyblivost. Vysoká hladina volných radikálů byla prokázána u mužů, jenž měli problémy s plodností. Vitamín C také dokáže chránit důležitý genetický materiál: DNA spermií před poškozením volnými radikály.

Obsah: 30 tablet

Dávkování: 1 tableta denně při jídle nebo podle rady lékaře.

Bez cukru, škrobu, soli, sóji, kukuřice, pšenice, lepku, kvasnic, mléčných součástí, umělých barviv a konzervantů.


Ukládat mimo dosah dětí. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Ingredience

Vitamin C, citrusové flavonoidy (citrusové flavonoidy), Acerola (Malpighia emarginata), Šípky (Šípky), Rutin (Rutin), stearát hořečnatý (stearát hořečnatý), Kyselina stearová (Kyselina stearová), hydroxypropylmetyl celulóza (hydroxypropylmetyl celulóza), Oxid křemičitý (Silicon dioxide), fosforečnan vápenatý (fosforečnan vápenatý)

Další Potravinové doplňky