vyprodáno / není v prodeji

Lednové číslo časopisu JD jsme zaměřili na téma spojené se vstupem do nového roku, bilancováním, plány a předsevzetími, která s touto roční dobou souvisejí, a taky s otázkou, jak můžeme my sami ovlivnit, či naplánovat svou šťastnou budoucnost… Nabízíme také řadu jógových sestav: pro běžkaře, pro zahřátí, prozradíme vám, co jsou pavanamuktásany, jak získat stabilitu, pokračujeme také v seriálu o pozdravu slunci a v představení aštángové školy. Přinášíme nový seriál fyziojóga, seriál o mýtech v jógové praxi a také o výchově či nevýchově. V části Plán JD se věnujeme tomu, jak se otevřít novým změnám a staré a nefunkční vypustit. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Lednové číslo časopisu JD jsme zaměřili na téma spojené se vstupem do nového roku, bilancováním, plány a předsevzetími, která s touto roční dobou souvisejí, a taky s otázkou, jak můžeme my sami ovlivnit, či naplánovat svou šťastnou budoucnost… Nabízíme také řadu jógových sestav: pro běžkaře, pro zahřátí, prozradíme vám, co jsou pavanamuktásany, jak získat stabilitu, pokračujeme také v seriálu o pozdravu slunci a v představení aštángové školy. Přinášíme nový seriál fyziojóga, seriál o mýtech v jógové praxi a také o výchově či nevýchově. V části Plán JD se věnujeme tomu, jak se otevřít novým změnám a staré a nefunkční vypustit.

Přinášíme také cestovatelský pohled na zimní Krkonoše, bohatý přehled jógových retreatů a akcí, tipy na chutné recepty a pro zdravé vaření, také i soutěž. A v neposlední řadě – v úvodním rozhovoru se můžete těšit na sympatického herce Marka Adamczyka.

Další Jóga DNES