vyprodáno / není v prodeji

Prázdninové číslo life stylového časopisu Jóga Dnes se zaměřuje na téma výsostně aktuální: pokusíme se zjistit, kde jsou hranice naší svobody a do jaké míry ji ovlivnil třeba i poslední rok našich životů. Téma zní: Na vlnách svobody. Můžete se těšit na texty našich oblíbených autorů – psycholožky, jogínek, odborníka na konstelace či feng šuej. Osobností vydání je Hana Vagnerová... na její vlně svobody. V části o jógové praxi se zase můžete těšit třeba na urban jógu, sestavu založenou pozici lotosu, letní sestavu od moře a speciální část o spojení jógy a běhu. V Plánu JD se budeme věnovat benefitům, které nám přináší čtení knih a tvůrčí psaní. Samozřejmostí budou i v letním vydání zdravé recepty, seriály o ekologii, spisech dávné Indie, o vzniku civilizace... A na závěr kaleidoskop s užitečnými tipy a soutěží. Na novinových stáncích již 21.6.2021 tak, abyste měli na svou dovo Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes 4/2021 červenec-srpen

Prázdninové číslo life stylového časopisu Jóga Dnes se zaměřuje na téma výsostně aktuální: pokusíme se zjistit, kde jsou hranice naší svobody a do jaké míry ji ovlivnil třeba i poslední rok našich životů. Téma zní: Na vlnách svobody. Můžete se těšit na texty našich oblíbených autorů – psycholožky, jogínek, odborníka na konstelace či feng šuej. Osobností vydání je Hana Vagnerová... na její vlně svobody. V části o jógové praxi se zase můžete těšit třeba na urban jógu, sestavu založenou pozici lotosu, letní sestavu od moře a speciální část o spojení jógy a běhu. V Plánu JD se budeme věnovat benefitům, které nám přináší čtení knih a tvůrčí psaní. Samozřejmostí budou i v letním vydání zdravé recepty, seriály o ekologii, spisech dávné Indie, o vzniku civilizace... A na závěr kaleidoskop s užitečnými tipy a soutěží.

Na novinových stáncích již 21.6.2021 tak, abyste měli na svou dovolenou časopis JÓGA DNES již s sebou. Předplatitele ...o týden dříve.

Další Jóga DNES