vyprodáno / není v prodeji

Již na začátku září se můžete těšit na pozimní číslo lifestylového časopisu Jóga Dnes. Na jeho stránkách se tentokráte budeme věnovat tématu „Lehkosti bytí“. To probereme i v rozhovoru s originální českou kuchařkou KAMU, také konstelátorem Janem Bilým i jogínkou Danou Walker. Samozřejmě pokračují oblíbené seriály, takže se dozvíte, proč Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes 5/2021 září-říjen

Již na začátku září se můžete těšit na pozimní číslo lifestylového časopisu Jóga Dnes. Na jeho stránkách se tentokráte budeme věnovat tématu „Lehkosti bytí“. To probereme i v rozhovoru s originální českou kuchařkou KAMU, také konstelátorem Janem Bilým i jogínkou Danou Walker.

Samozřejmě pokračují oblíbené seriály, takže se dozvíte, proč se srdeční čakře anáhatě říká „nezlomná“, co nám hvězdy předpovídají na září a říjen, co navařit v souladu s nadcházejícím podzimním „jinovým“ obdobím nebo co znamenají symboly a archetypy ve snech.

V rubrice Jógová praxe se budeme nově věnovat rozboru základní jógové sestavy pozdrav slunci, připravili jsme také řadu jógových sestav, které jsou vhodné pro podzimní praxi, naučíme se rozvlnit vnitřní orgány dechem naulí, věnovat se budeme i středu těla nebo třeba jógové terapii a jejím účinkům na astma.

Na cesty se tentokráte vydáme do Jeseníků, v závěru časopisu se opět objeví knižní tipy, rozmanitý kaleidoskop a soutěž. Prožijte s časopisem Jóga Dnes podzimní lehkost bytí!

Na stáncích už od 1. září! Nezapomeňte, že všichni předplatitelé časopisu JÓGA DNES cvičí se základním tarifem na Jóga Virtual zdarma!

Další Jóga DNES