vyprodáno / není v prodeji

Dýchám, tedy jsem. Jak pravdivé je toto tvrzení! Dech je esencí života, na kterou v době plné strachu, stresu, spěchu a povinností tak často zapomínáme. V tomto vydání Speciálu se na dech podíváme s různých úhlů pohledu. Dozvíte se, jak harmonizovat dech pomocí jógových ásan a jak se naučit dýchat vědomě a efektivně. Odpočinete si v pozicích restorativní jógy a necháte nadechnout i svůj domov. Půjdeme ale i o něco hlouběji – do tajemství buněčného dýchání a také fermentace, dějů, na kterých je postavený celý náš život. 16stránková příloha se tentokrát věnuje Pataňdžaliho jó Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: neznámá

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes Speciál říjen 2021

Dýchám, tedy jsem. Jak pravdivé je toto tvrzení! Dech je esencí života, na kterou v době plné strachu, stresu, spěchu a povinností tak často zapomínáme. V tomto vydání Speciálu se na dech podíváme s různých úhlů pohledu. Dozvíte se, jak harmonizovat dech pomocí jógových ásan a jak se naučit dýchat vědomě a efektivně. Odpočinete si v pozicích restorativní jógy a necháte nadechnout i svůj domov. Půjdeme ale i o něco hlouběji – do tajemství buněčného dýchání a také fermentace, dějů, na kterých je postavený celý náš život.


16stránková příloha se tentokrát věnuje Pataňdžaliho jógasútrám a seznámí vás přehledně se všemi stupni. Ve Speciálu také jako vždy naleznete 40 jednoduchých receptů, které vás provedou harmonickým podzimem – polévky, teplé saláty, fermentované pokrmy a zdravé dezerty.

Tak nezapomeňte, že podzimní Speciál vychází již 1. října 2021!

Tento produkt není momentálně v prodeji

Další SPECIÁL Jóga dnes