699 Kč

Náš extra savý a rychleschnoucí ručník Flow Towel je perfektní jako přehoz na podložku na jógu pro zpocené hodiny jógy. Bez ohledu na to, zda se při józe hodně potíte nebo hledáte hygienickou podložku pod podložku do studia: Měkké, velurové mikrovlákno absorbuje vlhkost a zajišťuje hygienickou a protiskluzovou podložku na jógu. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Náš extra savý a rychleschnoucí ručník Flow Towel je perfektní jako přehoz na podložku na jógu pro zpocené hodiny jógy. Bez ohledu na to, zda se při józe hodně potíte nebo hledáte hygienickou podložku pod podložku do studia: Měkké, velurové mikrovlákno absorbuje vlhkost a zajišťuje hygienickou a protiskluzovou podložku na jógu.

Utěrka z mikrovlákna je ideální jako podložka na jógu pro upocené jógové styly, jako je hot jóga, ashtanga jóga nebo power jóga, protože opravdu neklouže, jen když je mokrá. Osušku na jógu můžete díky své velikosti a příjemně měkkému materiálu použít i jako deku Shavasana. A jako lehká cestovní podložka na jógu, cestovní ručník nebo plážová podložka se dá složit jako malá a praktická a vejde se do každého kufru.

ručník na jógu
Absorpční a rychleschnoucí
Lehký a šikovný
Materiál: mikrovlákno
Rozměry: 185 x 68 cm
Návod na údržbu:
Flow Towel je pratelný do 30°C. Nepoužívejte aviváž. 

Další Bodhi ručníky