vyprodáno / není v prodeji

KOMBE smoothie je kombinace zdraví, chuti a designu. Znáte to, v práci není čas, nestíháte, jste v autě na dálnici, v neustálém pohybu... a čím zahnat hlad? Za nás je ideální volbou smoothie. Ale takové, které chutná, není příliš kalorické, naopak je zdravé a s přidanou hodnotou energie KOMBE. Chuť jsme řešili více než rok, protože jsme nechtěli šetřit na složení. Proto je smoothie postaveno na kombinaci manga, pomeranče, mandarinky, banánu a ananasu. Smoothie není doslazováno, sladká chuť pochází jen z ovoce. Překvapí Vás i nízký obsah kalorií. Díky obsahu KOMBE je to speciální "kapsička" pro dospělé. Ocení ji vegani i vegetariáni. Neobsahuje laktózu, lepek, je bez přidaných barviv a aromat. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

KOMBE smoothie je kombinace zdraví, chuti a designu. Znáte to, v práci není čas, nestíháte, jste v autě na dálnici, v neustálém pohybu... a čím zahnat hlad? Za nás je ideální volbou smoothie. Ale takové, které chutná, není příliš kalorické, naopak je zdravé a s přidanou hodnotou energie KOMBE. Chuť jsme řešili více než rok, protože jsme nechtěli šetřit na složení. Proto je smoothie postaveno na kombinaci manga, pomeranče, mandarinky, banánu a ananasu. Smoothie není doslazováno, sladká chuť pochází jen z ovoce. Překvapí Vás i nízký obsah kalorií. Díky obsahu KOMBE je to speciální "kapsička" pro dospělé. Ocení ji vegani i vegetariáni. Neobsahuje laktózu, lepek, je bez přidaných barviv a aromat.

Naše zkušenost: "Oslazujeme" si život bez výčitek. Jen 298 kJ/70 kcal v jednom sáčku. Jedno smoothie obsahuje 200 mg extraktu z ženšenu, proto si jich za den dáváme několik. Například, když se po víkendu chceme odlehčit. A pozor, nemusíte skladovat v ledničce. Na dlouhé cesty ideální.

Další Novinky