vyprodáno / není v prodeji

Díky svému neobvyklému designu, materiálu tvarujícímu postavu a extra vysokému pasu tyto legíny na jógu Niyama High Waist Yoga zaručeně vyniknou! Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Díky svému neobvyklému designu, materiálu tvarujícímu postavu a extra vysokému pasu tyto legíny na jógu Niyama High Waist Yoga zaručeně vyniknou!

Vysoce výkonný materiál vyrobený z rychleschnoucího, prodyšného 4-směrného strečového materiálu je 100% neprůhledný a pohybuje se s vámi všemi směry. Zvláštností je inovativní „No-Slip-Waist“, který zabraňuje klouzání jógových legín a drží je na svém místě. Švy jsou ploché a neznatelné.

Nejdůležitější:

"No-Slip-Waist"
Extra vysoký pas
100% neprůhledné
Ploché švy
Vysoce kvalitní materiál (80% polyester a 20% elastan)
Vyrobeno v Evropě
Materiál:

Látka pochází z Itálie, vyrobena jedním z předních výrobců technických a elastických látek pro sportovní a plážové oblečení Vysoce kvalitní materiál má certifikát UNI EN ISP 9001:3008 a je roztažitelný ve všech 4 směrech, jsou použita pouze nejkvalitnější technická vlákna .
Zaručení nejlepších možných výsledků ve sportech, jako je jóga, pilates, cross-fit nebo jogging. Umožňuje vám soustředit se na radost z pohybu!

Návod na péči:

Prát naruby. Perte pouze stejnými barvami. Jemné praní, bez aviváže.
Nebělit, nesušit v sušičce ani žehlit.

Upozornění: Barvy se mohou mírně lišit od zobrazených obrázků z důvodu odlišného nastavení obrazovky a/nebo malých odchylek ve výrobě.

Další Novinky