259 Kč

Osvěžuje mysl a smysly: White China GelGel Bodhi White China Gel je obzvláště oblíbený u učitelů jógy a studentů jako osvěžující masážní gel. Gel White China Gel aplikovaný na začátku lekce jógy připravuje svaly na pohyb podporou krevního oběhu. Aplikovaný v šavásaně po józe podporuje hlubokou relaxaci. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: poslední kus skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Osvěžuje mysl a smysly: White China Gel
Gel Bodhi White China Gel je obzvláště oblíbený u učitelů jógy a studentů jako osvěžující masážní gel. Gel White China Gel aplikovaný na začátku lekce jógy připravuje svaly na pohyb podporou krevního oběhu. Aplikovaný v šavásaně po józe podporuje hlubokou relaxaci.

Na základě receptury čínské medicíny je Bodhi Yoga White China Gel účinný proti bolavým svalům a napětí. Mentol a kafr podporují krevní oběh a uvolňují svaly a klouby. Chladivé brnění má povzbuzující a osvěžující účinek na mysl a smysly a stimuluje nervový systém.

Bez tuku. Bez syntetických barviv, parfémů a konzervačních látek. Neobsahuje žádné živočišné produkty. Žádné testování na zvířatech. Aplikujte pouze zevně. Nepoužívejte v těhotenství.

Osvěžující masážní gel
Působí proti napětí a namoženým svalům
Ideální jako masážní gel na jógu
S mentolem a kafrem

Další Ostatní pomůcky