vyprodáno / není v prodeji

Podložka na jógu eKO® SuperLite je vynikající lehká podložka na jógu, která poskytuje vynikající úchop a je dostatečně tenká, aby se dala snadno složit a zabalit na cesty. Kamkoli vás vaše praxe zavede, eKO® SuperLite je nejlepší podložka na jógu pro jogíny na cestách! Všechny rohože řady eKO® mají povrch s uzavřenými buňkami, který nikdy neabsorbuje vlhkost. Z tohoto důvodu, pokud se hodně potíte, bude se podložka zdát kluzká, proto ji vždy doporučujeme spárovat s jedním z ručníků na podložku, aby absorboval vlhkost a poskytoval extra trakci. Mramorované a pruhované barvy jsou ručně zpracovány a mají jedinečné vzory. 99% bez latexu. Nedoporučuje se pro osoby s citlivostí na latex. Vyrobeno z přírodního kaučuku. Hmotnost: 1 kg Rozměry: 180 cm x 61 cm x 1,5 mm Vyroben Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Podložka na jógu Manduka Travel

Podložka na jógu eKO® SuperLite je vynikající lehká podložka na jógu, která poskytuje vynikající úchop a je dostatečně tenká, aby se dala snadno složit a zabalit na cesty. Kamkoli vás vaše praxe zavede, eKO® SuperLite je nejlepší podložka na jógu pro jogíny na cestách! Všechny rohože řady eKO® mají povrch s uzavřenými buňkami, který nikdy neabsorbuje vlhkost. Z tohoto důvodu, pokud se hodně potíte, bude se podložka zdát kluzká, proto ji vždy doporučujeme spárovat s jedním z ručníků na podložku, aby absorboval vlhkost a poskytoval extra trakci. Mramorované a pruhované barvy jsou ručně zpracovány a mají jedinečné vzory. 99% bez latexu. Nedoporučuje se pro osoby s citlivostí na latex. Vyrobeno z přírodního kaučuku.

Hmotnost: 1 kg

Rozměry: 180 cm x 61 cm x 1,5 mm

Vyrobeno z biologicky odbouratelného přírodního stromového kaučuku sklizeného bez amazonské kyseliny s netoxickými pěnivými látkami a barvivy, která nejsou AZO. Použití řady eKO® v horkém prostředí vyžaduje pravidelnou péči, aby byla zachována výkonnost gumy 99% bez latexu.

Udržujte svou eKO® podložku svěží a čistou tím, že ji po každém cvičení otřete pomocí Manduka's Mat Wash & Refresh. Před rolováním nebo použitím podložku otřete čistým hadříkem. Pro měsíční čištění: Udržujte výkon své podložky eKO® aplikací Manduka's Natural Rubber Yoga Mat Restore jednou za měsíc. Nechejte čistič 5 minut stát a poté před rolováním nebo použitím rohož jemně otřete do sucha. Pro důkladné vyčištění: Použijte Manduka's Botanical Mat Cleaner.

NEVKLÁDEJTE řadu eKO® do pračky, protože by to poškodilo podložku. NENAMÁČEJTE ani neponořujte do vody NEPOUŽÍVEJTE solnou metodu na řadě eKO®

Skladování: Nenechávejte podložku vystavenou přímému slunečnímu záření. Pokud je vlhká, nechte podložku před srolováním vyschnout.

Další Novinky