vyprodáno / není v prodeji

Podložka Yuman Guidelines Origin, inspirovaná severskou přírodou a jednoduchostí s ohledem na udržitelné myšlení, nastavuje nový standard, co lze od podložky na jógu očekávat. Podložka na jógu, která má pravděpodobně nejlepší přilnavost, ale také se krásně hodí do vašeho domova. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Podložka Yuman Guidelines Origin, inspirovaná severskou přírodou a jednoduchostí s ohledem na udržitelné myšlení, nastavuje nový standard, co lze od podložky na jógu očekávat. Podložka na jógu, která má pravděpodobně nejlepší přilnavost, ale také se krásně hodí do vašeho domova.

Guidelines - osy. Díky zarovnávacím osám je velmi snadné zaujímat pozice na podložce a s jejich pomocí dorovnat tělo do správného nastavení. 

Severský design

Podložku už nemusíte schovávat. Podložky Origin jsou poctou minimalistickému severskému designu. Světlé a zemité tóny inspirované okolím severu.

Protiskluzový povrch

Obejmi svůj pot. Náš protiskluzový povrch eliminuje klouzání a lepení způsobené potem, teplem a třením. Abyste se mohli soustředit na svého psa dolů.

Udržitelné materiály

Yuman Origin Mat je vyrobena z přírodního kaučuku a vrchní vrstvu z PU – veganské kůže. Oba povrchy jsou odlévány tlakem a teplem, zcela bez rozpouštědla nebo lepidla. Podložky neobsahují změkčovadla ani ftaláty, které často najdete v levnějších PVC podložkách na jógu.

Odpovědná výroba

Dodavatelé značky Yuman pracují s přísnými kontrolami kvality, splňují příslušné certifikace a podepsali kodex chování týkající se udržitelné a odpovědné výroby.

Pro všechny typy postavy

Prostor pro pohyb všech typů těla. Podložka nabízí extra velkou plochu pro vaše pozice. S rozměrem 1830×680 mm se můžete volně pohybovat bez ohledu na vaši délku nebo typ postavy.

Objednejte si svou novou podložku na jógu ještě dnes a začněte svou cestu k uvědomělejšímu životu.

Podrobnosti

Přírodní guma
Protiskluzový povrch
Veganské
Extra široká 1830×680 mm
tloušťka 4 mm
Hmotnost 3 kg

Podložka na jógu vyrobená z přírodního kaučuku může mít lehký zápach gumy, když je nová. To je přirozené a po několika dnech odezní.
Chraňte svou PU podložku na jógu před olejem, mastnotou a přímým slunečním zářením.
Neskládejte. Srolujte a uložte do přepravního kufříku, tuby nebo nosného popruhu hladkou PU stranou ven.
Pro každodenní čištění můžete skvrny setřít vlhkým hadříkem a poté nechat schnout na vzduchu.

Další Novinky