vyprodáno / není v prodeji

Ideální balíček nejen pro ty, kteří s jógou teprve začínají. Podložka, blok a přitahovací pásek jsou doplněné o DVD Powerjóga od A do Z, které získáte zdarma. Přitahovací pásek - Jógový pásek po Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Set pro začátečníky + DVD Powerjóga od A do Z

Ideální balíček nejen pro ty, kteří s jógou teprve začínají. Podložka, blok a přitahovací pásek jsou doplněné o DVD Powerjóga od A do Z, které získáte zdarma.

Přitahovací pásek - Jógový pásek poskytuje větší rozsah a v náročnějších pozicích vám může pomoci udržet pozici déle a rovnoměrněji. Pásek je vyrobený ze 100% bavlny, délka 2,5 m, šířka 38 mm.

Blok - Blok je vyrobený z tvrzené pěny EVA rozměrech 20 cm x 11 cm x 6,6 cm. EVA pěna je složena z etylenu, vinylu a acetátu.

Podložka na jógu - je vyrobena z PVC, je možné prát ji v pračce na 30 stupňů za použití malého množství pracího prášku. Pokud se rozhodnete podložku prát v pračce, počítejte s tím, že bude schnout delší dobu. Vyvěste ji a nechte ji schnout nepřeloženou. Rozměry podložky: délka: 183 cm, šířka: 60 cm, tloušťka 4 mm, váha: 1,1 kg. Před prvním cvičením je ideální podložku otřít hadříkem namočeným ve studené vodě bez použití saponátu a poté otřít do sucha. Vzhledem k materiálu, ze kterého je podložka vyrobena (PVC), mějte na paměti, že při zvýšeném pocení je vhodné použít ručník, protože PVC materiál neabsorbuje vlhkost a podložka se tak může stát kluzkou. 

Další Novinky