vyprodáno / není v prodeji 399 Kč
30 %

Intenzivní výživa a dlouhotrvající hydratace i pro velmi suchou pokožku. Toto rychle vstřebatelné tělové mléko využívá sílu originálního krému Weleda Skin Food a jeho složení bohatého na extrakt z violky trojbarevné, organický měsíček, heřmánek a slunečnicový olej. To vše zahalené do příjemné vůně pomerančů, levandule a pryskyřice. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Intenzivní výživa a dlouhotrvající hydratace i pro velmi suchou pokožku. Toto rychle vstřebatelné tělové mléko využívá sílu originálního krému Weleda Skin Food a jeho složení bohatého na extrakt z violky trojbarevné, organický měsíček, heřmánek a slunečnicový olej. To vše zahalené do příjemné vůně pomerančů, levandule a pryskyřice.

Jednou z našich nejoblíbenějších produktových řad je právě řada Skin Food, která obsahuje vysoce hojivé a regenerační bylinky, ve spojení s výživnými oleji a másly.

Díky velké oblibě Skin Food Body Butter, WELEDA nyní vyvinula produkt pro všechny milovníky typické vůně bylin a hojivých účinků, kteří však dávají přednost lehčí konzistenci.

Neobsahuje rostlinné ani živočišné vosky, je tedy vhodné i pro vegany stejně jako Skin Food Body Butter.
Ve složení najdeme typické esenciální oleje a extrakty – levandule, benzoe a pomeranč. Zachovány zůstávají i vysoce protizánětlivé a hojivé bylinné extrakty – violka, heřmánek, měsíček i rozmarýn.

Skin Food mléko je ideální pro suchou až extrémně suchou pokožku a jeho hlavním úkolem je vyživit, regenerovat a napomáhat hojení. Dodává pokožce hydrataci a zároveň napomáhá jejímu uchování v pokožce.

Poskytuje okamžité zlepšení hydratace po dobu 24 hodin o 17 % a za 14dní (používání 2x denně) zlepšení hydratace až o 57 %.
Po 4 týdnech používání (2x denně) zákazníci hlásí: 90 % zlepšení pocitu pnutí pokožky, 93 % pocit celkového zlepšení stavu pokožky, 83 % úlevu od pocitu suché pokožky.

Další Tělové krémy a mléka