vyprodáno / není v prodeji 239 Kč
30 %

Vydejte se na procházku lesem. Svěží, dřevitá a 100% přírodní vůně sibiřské jedle, jedle stříbrné a lavandinu vás příjemně uvolní a zklidní.  Biologicky odbouratelná receptura. Objem: 200 ml Inspirujte svůj den čistým lesním vzduchem, který voní po sibiřské jedli, jedli stříbrné a lavandinu. Zavřete oči a zhluboka dýchejte, zatímco naše biologicky odbouratelná re Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Sprchový gel Aroma Shower Harmony

Harmonizující sprchový gel. Zážitek přímo ze srdce lesa.

Vydejte se na procházku lesem. Svěží, dřevitá a 100% přírodní vůně sibiřské jedle, jedle stříbrné a lavandinu vás příjemně uvolní a zklidní.  Biologicky odbouratelná receptura.

Objem: 200 ml

Inspirujte svůj den čistým lesním vzduchem, který voní po sibiřské jedli, jedli stříbrné a lavandinu. Zavřete oči a zhluboka dýchejte, zatímco naše biologicky odbouratelná receptura bude láskyplně pečovat o vaši pokožku a chránit její přirozenou vlhkost. 100% přírodní aktivní látky mají jemný čisticí efekt, zatímco jejich vůně vám umožní na vlastní kůži zažít harmonii lesa. Snášenlivost pokožkou je dermatologicky testována.

Exkluzivní vůně se 100% přírodními éterickými oleji
Projděte se borovým hájem a podpořte tak svou vnitřní pohodu.

Zažijte harmonii lesa v úkrytu kouzelné mýtiny, kde se mísí svěží dřevitá vůně stříbné a sibiřské jedle s aromatickým lavandinem. Zažijte harmonii lesa na vlastní kůži a vychutnejte si relaxační chvíle naplno.

Výhody

Zažijte harmonii lesa na vlastní kůži

  • podporuje  přirozenou pohodu a vitalitu
  • zachovává přirozenou hydrataci pokožky
  • rostlinné aktivní látky jemně čistí pokožku 
  • snášenlivost pokožkou je dermatologicky testována

Složení: Voda Alkohol Cocoyl glutamát disodný Coco-glukosidy Glycerin Vonné látky Xanthanová guma Cocoyl glutamát sodný Kyselina mléčná Kyselina citrónová Tokoferol Lecitin Glyceryl oleát Hydrogenované palm glyceridy citráty Askorbyl palmitát Limonen Linalool Geraniol Citral

Použití: Naneste velkorysé množství sprchového gelu na pokožku během sprchování nebo koupele. Nižší pěnivost nemá vliv na jeho mycí schopnosti.

Další Sprchové gely a mýdla