vyprodáno / není v prodeji 1 199 Kč
70 %

Zvyšte svůj výkon v našem tričku Jasper s dlouhým rukávem, vysoce efektivním tričku na cvičení, které bude vaším oblíbencem, až se budete snažit dosáhnout svého nového osobního maxima. Vyrobeno z našeho technické, lehké látky s detaily P Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Triko Jasper Long Sleeve

Zvyšte svůj výkon v našem tričku Jasper s dlouhým rukávem, vysoce efektivním tričku na cvičení, které bude vaším oblíbencem, až se budete snažit dosáhnout svého nového osobního maxima.


Vyrobeno z našeho technické, lehké látky s detaily Pointelle, budete se cítit lehce a svěže od zahřátí až po ochlazení. Čtyřsměrný streč - technologie odvádějící vlhkost, raglánové rukávy a cestovní postranní švy dodávají tričku větší pohodlí a zvýšenou pohyblivost, což z něj dělá perfektní top, ať už chcete skákat, běhat, nebo jen lenošit.


Inspirováni Skalistými horami a výhledy z národního parku Jasper v západní Kanadě jsme vytvořili toto vysoce výkonné tričko určené pro vášnivé průkopníky do každého počasí.


Dostupné v barvách Navy, Black, Grey a Bamboo, budete připraveni překonat své limity v činnostech, jako je běh, trénink, cyklistika a jóga.


Funkce:
Raglánové rukávy
Cestovní boční švy
Pointelle
Značková páska Lolë na vnitřním švu
Reflexní logo
Čtyřcestný streč
Prodyšný
Odvádějící vlhkost
Jednoduchá péče

Další Muži