vyprodáno / není v prodeji

Další z oblíbené řady „Tulsi“ bylinných směsí. Tentokrát spolu s odrůdami Tulsi ochutnáte citrónovou trávu, zelený čaj, lékořici, zázvor a kardamom. Tato směs obsahuje kofein. Všechny obsažené byliny jsou z certifikovaného organického zemědělství. Tulsi patří k nejznámějším ájurvédským bylinám. Říká se jí také „Elixír ži Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Tulsi sladký citron se zeleným čajem BIO, 25 sáčky

Další z oblíbené řady „Tulsi“ bylinných směsí. Tentokrát spolu s odrůdami Tulsi ochutnáte citrónovou trávu, zelený čaj, lékořici, zázvor a kardamom. Tato směs obsahuje kofein. Všechny obsažené byliny jsou z certifikovaného organického zemědělství.

Tulsi patří k nejznámějším ájurvédským bylinám. Říká se jí také „Elixír života“ a pro své účinky se používá po tisíciletí. Patří k adaptogenním bylinám, podporuje odolnost vůči stresu, imunitní a dýchací systém, funkci srdce, přispívá k vytrvalosti a větší vitalitě, má antioxidační účinky.

Zelený čaj patří mezi antioxidanty, podporuje srdce a energetický výdej (oxidace, spalování tuků).

Lékořice patří mezi antioxidanty, podporuje normální trávení, funkce dýchacího systému a duševní zdraví. Zázvor je antioxidant, podporuje imunitu, normální činnost kardiovaskulárního systému.

Kardamom podporuje normální činnost ledvin a močový systém, imunitní a dýchací systém a nervovou soustavu.

Obsah: 25 sáčků po 1,8 g.

Čistá hmotnost: 45 g

Instrukce: Vložte čajový sáček do šálku a zalijte vroucí vodou. Nechte vylouhovat po dobu 3–5 minut. Pro nejintenzivnější účinek popíjejte tři až pět šálků denně. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Nevystavujte slunečnímu záření.

Ingredience:

Čajovník čínský (Camellia sinensis), Voňatka citrónová (Cymbopogon citratus), Bazalka pravá (Vana Tulsi) (Ocimum basilicum (Vana Tulsi)), Bazalka posvátná (Krishna) (Ocimum sanctum (Krishna Tulsi)), Bazalka posvátná (Rama) (Ocimum sanctum (Rama Tulsi)), Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra), Zázvor lékařský (Zingiber officinale), Kardamom obecný (Elettaria cardamomum), Citrónová příchuť (šťáva)

Další Čaje EcceVita