vyprodáno / není v prodeji

Extra dlouhá podložka XL s polštářkem Akupresurní podložka VITAL XL je relaxační podložka s délkou 130 cm a šířkou 50 cm. Je ideální pro ošetření zad, ramen, krku a nohou zároveň. V závislosti na vaší výšce vám podložka sahá až po stehna nebo lýtka. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Extra dlouhá podložka XL s polštářkem 
Akupresurní podložka VITAL XL je relaxační podložka s délkou 130 cm a šířkou 50 cm. Je ideální pro ošetření zad, ramen, krku a nohou zároveň. V závislosti na vaší výšce vám podložka sahá až po stehna nebo lýtka.

Akupresurní podložka a akupresurní polštář jsou vybaveny hroty z ABS plastu. Tlak špiček na kůži stimuluje krevní oběh, což podle tradiční čínské medicíny stimuluje tok čchi, energie, v těle. Má vyrovnávací a revitalizační účinek na celé tělo a při pravidelném používání může zmírnit napětí, bolest, únavu a stres.

Sada relaxačních podložek XL obsahuje:

Akupresurní podložka VITAL XL (130 x 50 cm) s 13 860 akupresurními body
Akupresurní polštář VITAL na krk (33 x 28 cm) s 1 452 akupresurními body. Polštář lze připevnit na naše akupresurní podložky VITAL pomocí suchého zipu.
Praktická taška z nylonu
Akupresurní podložka bodhi VITAL a její účinky
Účinek sady relaxačních podložek je založen na akupresuře, součásti tradiční čínské medicíny (TCM). Při akupresuře je tok energie stimulován působením tlaku na energetické body těla. To vede k optimalizaci funkcí orgánů a může dokonce zmírnit bolest. Takzvaná „nehtová lůžka“ se používala před více než 4000 lety k léčení těla a mysli.

Sada akupresurních podložek VITAL stimuluje akupresurní body těla, čímž podporuje tok energie a má revitalizační a vyrovnávací účinek.
Již po cca 10 minutách odpočinku na akupresurní podložce zaznamenáte změnu, například v podobě tepla v částech těla, které na ní leží a které jsou nyní lépe prokrveny. Zesílený krevní oběh také zlepšuje zásobování tkáně živinami a krevní tlak může klesnout. Akupresurní podložku často využívají i sportovci. Relaxační podložku využívají ke zkrácení doby regenerace a zvýšení výkonnosti.

Jak používat akupresurní podložku:
Nejlepší je vzít si tenkou košili a pomalu položit záda na relaxační podložku. Jemně položte hlavu na akupresurní polštář. Zhluboka a klidně se nadechněte. Prvních 3-5 minut může být trochu bolestivých. Snažte se vydržet tlak. Na akupresurní podložce byste neměli odpočívat déle než 20-30 minut.

Relaxační podložku používejte 1-2x denně. Po nějaké době si vaše tělo zvykne na tlak špiček. Snad se brzy budete cítit jako mnoho jiných uživatelů, kteří na akupresurní podložce relaxují tak hluboko, že na ní usnou.

materiály a péče

Povlak vyrobený ze 100% bavlny
Bílé hroty z ABS plastu
Návod na údržbu: K čištění doporučujeme teplou vodu s trochou mycího prostředku.

Další Akupresurní podložky