vyprodáno / není v prodeji

Autorka strávila dětství v klášteře Šao-lin, kde se pod vedením mistra Te-čchana seznamovala se zenovou medicínou i s nejrůznějšími způsoby, jak si udržet dobré zdraví. V 80. a 90. letech minulého století hojně přednášela doma i v zahraničí, dokud jí, přepracované a zcela vyčerpané, nebyla v roce 1996 diagnostikována rakovina tlustého střeva v terminálním stadiu. Ta se posléze navíc rozšířila i do dalších částí těla – do dělohy, vaječníků, pánve a břišní stěny. Po operaci a prodělané chemoterapii se autorka vrátila do šaolinského chrámu a znovu se pustila do studia zenové medicíny. Díky důkladné péči a správným tělesným cvičením se z rakoviny nakonec vyléčila. Poté na základě své vlastní zkušenosti zachraňovala životy mnoha pacientům s rakovinou a oddala se charitativní práci bez nároku na slávu či bohatství. Tato kniha je sbírkou autorčiny 20leté zkušenosti bojovnice s rakovinou, 50leté zkušenosti lékařky a celoživotní moudrosti zenové léčitelky. Kniha uk Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Zenová medicína pro mysl a tělo: Spojení zenové moudrosti, šaolinské školy kung-fu a tradiční čínské medicíny

Autorka strávila dětství v klášteře Šao-lin, kde se pod vedením mistra Te-čchana seznamovala se zenovou medicínou i s nejrůznějšími způsoby, jak si udržet dobré zdraví. V 80. a 90. letech minulého století hojně přednášela doma i v zahraničí, dokud jí, přepracované a zcela vyčerpané, nebyla v roce 1996 diagnostikována rakovina tlustého střeva v terminálním stadiu. Ta se posléze navíc rozšířila i do dalších částí těla – do dělohy, vaječníků, pánve a břišní stěny. Po operaci a prodělané chemoterapii se autorka vrátila do šaolinského chrámu a znovu se pustila do studia zenové medicíny. Díky důkladné péči a správným tělesným cvičením se z rakoviny nakonec vyléčila. Poté na základě své vlastní zkušenosti zachraňovala životy mnoha pacientům s rakovinou a oddala se charitativní práci bez nároku na slávu či bohatství.

Tato kniha je sbírkou autorčiny 20leté zkušenosti bojovnice s rakovinou, 50leté zkušenosti lékařky a celoživotní moudrosti zenové léčitelky. Kniha ukazuje čtenářům, jak žít prostě a zdravě, a poslouží jim nejen při léčbě fyzických onemocnění, ale i ke zmírnění mentálních úzkostí.

Další Novinky