369 Kč

Krásná, výrazná černá aroma lampa z mastku s barevnými kytičkami. Součástí je tělo aroma lampy a miska na vonné oleje. Do misky je možné vložit i vonný vosk. Velikost 8 x 10 cm. Použití: do misky aroma lam Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: poslední kus skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Aroma lampa z mastku černá s barevnými kytičkami

Krásná, výrazná černá aroma lampa z mastku s barevnými kytičkami. Součástí je tělo aroma lampy a miska na vonné oleje. Do misky je možné vložit i vonný vosk.

Velikost 8 x 10 cm.

Použití: do misky aroma lampy nalijte vodu, nakapejte 5 - 10 kapek vonného oleje (silice). Odpařenou vodu dolévejte po dobu hoření svíčky. Aroma lampu nenechávejte bez dohledu a v dosahu dětí. Při odchodu z místnosti nezapomeňte sfouknout čajovou svíčku. Během hoření svíčky a nějakou dobu po něm se aroma lampy raději nedotýkejte. 

Černá ve Feng Shui představuje energii vody. Kameny této barvy jsou vhodné pro jakýkoliv prostor, který se používá k odpočinku, meditaci, relaxaci nebo modlitbě. Energie vody je tradičně spojována se vstupem nebo se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty. Chcete-li zachovat svůj život v pohybu směrem vpřed k vytyčeným cílům, využijte k tomu energii vodních prvků.

Další Očista prostoru