vyprodáno / není v prodeji

Uvědomit si sebe sama, zastavit se a otevřít přítomnosti a skutečně ji prožít všemi smysly - to je řada ajurvédských čajů s éterickými oleji Pro Smysly YOGI TEA®. Nálev Chvíle klidu okouzlí smysly éterickým levandulovým olejem, rozvážně doplněným zklidňující meduňkou a jemným rooibosem. Výsledný čajový zážitek vám umožní užít si harmonickou chvílku klidu a míru. Tento nálev je jako výlet na jih Francie, a tak si dopřejte pauzu jen pro sebe a probuďte svého ducha.Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu. Množství: 20 x 2,1 gZemě původu: navrženo a kontrolováno - Ně Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Čaj Yogitea Bio Pro smysly - Chvíle klidu 20 x 2,1 g

Uvědomit si sebe sama, zastavit se a otevřít přítomnosti a skutečně ji prožít všemi smysly - to je řada ajurvédských čajů s éterickými oleji Pro Smysly YOGI TEA®. Nálev Chvíle klidu okouzlí smysly éterickým levandulovým olejem, rozvážně doplněným zklidňující meduňkou a jemným rooibosem. Výsledný čajový zážitek vám umožní užít si harmonickou chvílku klidu a míru. Tento nálev je jako výlet na jih Francie, a tak si dopřejte pauzu jen pro sebe a probuďte svého ducha.

Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.

Množství: 20 x 2,1 g
Země původu: navrženo a kontrolováno - Německo, baleno - Itálie, vypěstováno - různé země mimo EU
Složení: rooibos 20 %, skořice, fenykl, lékořice, květy levandule 8 %, anýz, květy heřmánku, máta peprná, kardamom, meduňka 3 %, kakaové slupky, šalvěj, karob, zázvor, chmel, černý pepř, levandulový olej 1,2 %, muškátový oříšek, vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Skladujte v suchu.

Další Novinky