vyprodáno / není v prodeji

Směs Pozdrav slunci se vrací k počátkům značky, která vznikla před více než 40 lety spojením jógy a ajurvédy. Skořice, kardamom a kořen čekanky nás uzemní. Tóny čerstvých pomerančů otevírají mysl. Inspirující a meditativní, stejně jako jógový pozdrav slunci, tato kompozice je perfektním průvodcem vyrovnaného dne.Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.Hmotnost: 17 x 2 gSložení: skořice 26 %, pražený kořen čekanky 21 %, kardamom 16 %, ječný slad, pomerančová kůra 8 %, lékořice, černý pepř, pomerančový olej 2 %, limetky. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.Výrobek obsahuje lepek a neobsahuje stopy jiných alergenů.Skladujte v suchu. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Čaj Yogitea Pozdrav slunci

Směs Pozdrav slunci se vrací k počátkům značky, která vznikla před více než 40 lety spojením jógy a ajurvédy. Skořice, kardamom a kořen čekanky nás uzemní. Tóny čerstvých pomerančů otevírají mysl. Inspirující a meditativní, stejně jako jógový pozdrav slunci, tato kompozice je perfektním průvodcem vyrovnaného dne.

Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.

Hmotnost: 17 x 2 g
Složení: skořice 26 %, pražený kořen čekanky 21 %, kardamom 16 %, ječný slad, pomerančová kůra 8 %, lékořice, černý pepř, pomerančový olej 2 %, limetky. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výrobek obsahuje lepek a neobsahuje stopy jiných alergenů.
Skladujte v suchu.

Další Začínáme s jógou