vyprodáno / není v prodeji

Příjemný, vzácný, svěží... Spojuje ajurvédské bylinkářství s tradičním zpracováním zeleného čaje v budhistických oblastech. Vybrané tencha topsy, chráněné před slunečním svitem několik posledních týdnů před sklizní, aby se docílilo vybrané, svěží a jemné chuti, jsou zkombinovány s vysoce kvalitní matchou, která tradičně doprovázela budhistické mnichy během jejich dlouhých meditací. Ovocná citrónová tráva a kyselá limetka vhodně doplňují tuto skvělou směs a poskytují mimořádný chuťový zážitek.Esencí tohoto čaje je: Celý den v harmonii."Náš soucit nám nejlépe pomáhá pochopit čas."Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu. Hmotnost: 17 x 1,8 g Složení: zelený čaj (tencha 43 %, sencha 10 % Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Čaj Yogitea Zelený čaj Matcha Citrón

Příjemný, vzácný, svěží... Spojuje ajurvédské bylinkářství s tradičním zpracováním zeleného čaje v budhistických oblastech. Vybrané tencha topsy, chráněné před slunečním svitem několik posledních týdnů před sklizní, aby se docílilo vybrané, svěží a jemné chuti, jsou zkombinovány s vysoce kvalitní matchou, která tradičně doprovázela budhistické mnichy během jejich dlouhých meditací. Ovocná citrónová tráva a kyselá limetka vhodně doplňují tuto skvělou směs a poskytují mimořádný chuťový zážitek.
Esencí tohoto čaje je: Celý den v harmonii.
"Náš soucit nám nejlépe pomáhá pochopit čas."
Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.

Hmotnost: 17 x 1,8 g

Složení: zelený čaj (tencha 43 %, sencha 10 %, matcha 2 %), limetka 9 %, lékořice, citrónová tráva 9 %, máta peprná, černý pepř, sušená citrónová šťáva 3 %, guarana, citrónový olej, verbena citrónová, citrónová kůra, zázvor. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Skladujte v suchu.

Další Čaje Yogitea