vyprodáno / není v prodeji

Dárková sada tří druhů vonných tyčinek: sladce pronikavý jasmín, který je symbolem lásky, krásy a smyslnosti, růže s jemnou nasládlou vůní a jemná charakteristická vůně levandule. Unikátní japonské vonné tyčinky Morning Star, bez bambusové štěpiny. Pro tyčinky řady Morning Star (ranní hvězda) se používají vzácné aromatické vysoce kvalitní čisté květinové esence a oleje a vonná dřeva. V současné době je tato řada jednou z nejpopulárnějších japonských výrobků na trhu. Vykouzlete si příjemné chvíle pro odpočinek a relaxaci jednou ze třech různých vůní. Vybírejte podle nálady ze sladce pronik Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Vonné tyčinky Morning star

Dárková sada tří druhů vonných tyčinek: sladce pronikavý jasmín, který je symbolem lásky, krásy a smyslnosti, růže s jemnou nasládlou vůní a jemná charakteristická vůně levandule. Unikátní japonské vonné tyčinky Morning Star, bez bambusové štěpiny. Pro tyčinky řady Morning Star (ranní hvězda) se používají vzácné aromatické vysoce kvalitní čisté květinové esence a oleje a vonná dřeva. V současné době je tato řada jednou z nejpopulárnějších japonských výrobků na trhu. Vykouzlete si příjemné chvíle pro odpočinek a relaxaci jednou ze třech různých vůní.

Vybírejte podle nálady ze sladce pronikavé vůně jasmínu, symbolu smyslnosti, pro navození intimních romantických chvil, jemných růžových tónů květiny, která je symbolem krásy, lásky a dokonalosti nebo jemné typické levandulové vůně pro navození pocitu klidu a harmonie. 

Součástí balení je keramický držák na tyčinky.

3x 50 tyčinek ve 3 baleních, délka tyčinek 12 cm, celková hmotnost 3x 20 g
Doba hoření: cca 25 minut

Další Vonné tyčinky