vyprodáno / není v prodeji

Edice Lahodně s Ellou + Zdarma Speciály JD ročník 2020 Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Edice Lahodně s Ellou + Zdarma Speciály JD ročník 2020

Edice kuchařek Lahodně s Ellou od uznávané autorky Elly Woodward. V kuchařkách naleznete spoustu skvělých receptů, které stojí za to vyzkoušet. Nejen další zdravé recepty najdete v našich speciálech Jóga dnes, které vyšly tento rok 2020 a od nás je získáte jako dárek.

Lahodně s Ellou - Úžasné ingredience a skvělá jídla, která si oblíbíte vy i vaše tělo. Od luxusních dezertů až po rychlá a nenáročná jídla, lahodné tipy, pochoutky založené na syrové stravě a pestré zeleninové saláty – to vše naleznete v této knize. Ella totiž věří, že základem životosprávy mají být přírodní suroviny, které budou jako balzám pro vaše tělo. Pokrmy připravené podle jejích receptů jsou jednoduché a chutnají báječně. Kniha v sobě skrývá více než 100 receptů na jídla, která neobsahují cukr, lepek ani mléčné výrobky. Vaše chuťové buňky vám poděkují, vaše pleť bude jen zářit a vy se budete cítit zdraví a plní energie. Ella si sama dříve nedokázala představit život bez cukru. Ví tedy moc dobře, jak obtížné bývá změnit své stravovací návyky. Její blog DELICIOUSLY ELLA si proto nesmíte nechat ujít! Každý měsíc jej navštíví dva milióny čtenářů z celého světa. Inspiraci Ella čerpá ze svých vlastních zkušeností a poznatků, které jí pomohly uzdravit se jednoduše pomocí vhodné životosprávy. Je neuvěřitelné, kolik různých pokrmů lze vytvořit za použití velmi jednoduchých ingrediencí a jak snadné je nahradit vaše oblíbené pokrmy jejich zdravými variantami. Ze všeho nejvíce vám Ella chce ukázat, že tento způsob stravování vůbec není založen na odříkání či hladovění. Podstatné je osvojit si pozitivní a zdravý životní styl.

Lahodně s Ellou - Veganská kuchařka - 100 zbrusu nových receptů založených na rostlinné stravě - od autorky bestselleru Lahodně s Ellou. Ellina nejnovější kniha obsahuje nejoblíbenější a nejozkoušenější recepty z jejích organizovaných večeří, pop-upů a lahůdkářství a ukazuje nám, jak hojná umí být rostlinná strava. Barvité recepty pokrývají všechno od salátů po vegetariánské burgery a falafely, krémové dipy a přílohy, štědrá kořeněná jídla a omáčky z jednoho hrnce, rychlé snídaně, víkendové brunche, muffiny, koláče a brownies. Jsou to recepty, po nichž se od doby otevření Elliny restaurace v roce 2015, ptají tisíce zákazníků. Každý recept doprovází krásná fotografie, abyste měli představu, jak má jídlo vypadat. Kromě stovky nových receptů založených na rostlinné stravě nám Ella poprvé dovoluje nahlédnout do tajů své osobní cesty - jak založila blog, který jí pomohl vypořádat se s nemocí, a přetvořila ho ve značku zdravého životního stylu, I o všem, co se po cestě naučila. Dále se zmiňuje o tom, co stojí za filozofií konceptu Lahodně s Ellou a vášní jejího týmu vytvářet vynikající a zdravé jídlo. Tato veganská bible, doplněná o úryvky z deníků, které dokumentují Ellinu cestu, a přes 100 ověřených, neodolatelných, jednoduchých a výživných receptů pro každý den, ne absolutní nezbytností pro fanoušky a milovníky jídla, stejně jako pro každého, kdo se vůbec poprvé hodlá pustit do vaření pro vegetariány.

Lahodně s Ellou a přáteli - Podělte se a užijte si zdravé recepty Přichází velmi očekávané pokračování série kuchařek Lahodně s Ellou, bestsellerů Elly Woodward, která vzala celý kulinářský svět útokem. Vychutnejte si další várku úžasných a zdravých receptů Elly Woodward spolu s rodinou a přáteli, bez ohledu na to, při jaké příležitosti jste se sešli. Ať už plánujete společný oběd, slavnostní večeři nebo jen odpolední posezení s kamarády, v této kuchařce najdete recepty pro každou příležitost. Všechny dodržují zásady zdravé výživy a autorčinu filozofii zdravých, chutných a vydaných pokrmů. Kniha je plná nápadů a inspirací pro každou příležitost: slavnostní hostiny, oslavy narozenin, pikniky, firemní večírky i svatby. Kniha je určena každému, kdo preferuje zdravý životní styl a rád jí s přáteli a rodinou.

Lahodně s Ellou každý den - Jednoduché recepty a fantastická jídla pro zdravý životní styl. Pokračování kuchařky Lahodně s Ellou není jen tak obyčejným seznamem receptů jako mnoho jiných knih tohoto typu. Není to ani nudné povídání o nějaké další dietě. Je to velmi zajímavá kniha, díky které se naučíme těšit z přírodního jídla a zároveň dopřejeme tělu to, co nejvíce potřebuje. Autorka si je navíc vědoma složitosti a uspěchanosti dnešní doby a proto dbala na to, aby se její recepty daly připravit snadno a rychle. Je to jedinečná publikace, která člověku umožní zlepšit kvalitu života bez velké námahy.

Lahodně s Ellou: džusy a smoothies pro každý den - 30 nových receptů v kapesním vydání od autorky bestselleru Lahodně s Ellou. Tato kniha je první ze série plánovaných knih chutných, výživných a superrychlých receptů v malém formátu. Ella miluje smoothies a džusy! V této knize shromáždila 30 zcela nových a unikátních receptů na výživné smoothies a úžasné džusy s použitím snadno dostupných surovin rostlinného původu, plných lahodných chutí. Jednoduché a rychlé – prostě ideální pro každodenní shon. Vychutnejte si borůvkovo-hruškový snídaňový koktejl, energií nabitý zelený sen nebo lahodný mátovo-kokosový shake. S touto knihou bude váš pracovní týden mnohem zajímavější!

Další Novinky