399 Kč

Palo Santo & White Sage jako pokojová vůně  Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Palo Santo & White Sage jako pokojová vůně 

Palo Santo a bílá šalvěj jsou tradičně velmi rozšířené a ceněné vonné látky, které se používají při rituálech i v každodenním životě k energetické očistě a čištění vzduchu. Pokojový sprej pro aromaterapii Jiri & Friends obsahuje tinkturu Palo Santo, bílou šalvěj, hydrosol a esenciální oleje, 100% přírodní, divoké byliny, čisté dřevo a žádné chemické přísady! Zejména v Jižní Americe se Palo Santo často používá pro rituální a každodenní očistu od negativních energií a pro zvládání stresu pro svůj stimulační a euforický účinek.

Bílá šalvěj je velmi oblíbená rostlina kadidla, kterou používali domorodí Američané před léčebnými rituály a obřady potní chýše. Měl by mít vyrovnávací účinek a podporovat hlubší úroveň vědomí. Šalvěj a její silice mají cenné vlastnosti i z lékařského hlediska. Používá se ke zmírnění příznaků nachlazení nebo k prevenci nachlazení a k posílení imunitního systému.

Před použitím je třeba atomizér protřepat. Vonný sprej je určen pouze k použití jako pokojový parfém a není vhodný pro fyzické použití.

Pokojový sprej, obsahuje éterické oleje
Pro čištění vzduchu, místností a bezprostředního okolí
Podpora koncentrace, harmonizace, otevření srdce, projasnění
hřejivá, aromatická, bylinně pryskyřičná, svěží vůně
bez chemických přísad
Rozprašovač obsahuje 100 ml
Poznámka: Nepoužívejte během těhotenství.

Další Novinky