vyprodáno / není v prodeji

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/ Dubnový Jóga DNES Speciál bude unikátní hned ve dvou směrech – Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes Speciál duben 2020

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/

Dubnový Jóga DNES Speciál bude unikátní hned ve dvou směrech – jednak vyjde poprvé na recyklovaném papíře, ale bohužel vlivem okolností v omezeném nákladu. I tak věříme, že pro vás čtení bude osvěžující a příjemné.

Jarní očista těla a mysli – to je ústřední téma v pořadí druhého vydání Jóga DNES Speciálu roku 2020. Speciální vydání vás provede očistou jídelníčku, tajemstvím půstů, očistnou technikou šankhaprakšálana, a zaměří se i na téma v této době více než aktuální – digitální detox. Chybět nebudou ani jógové sestavy v duchu očisty lymfatického systému a celého těla.

16ti stránková příloha se tentokrát věnuje bylinkám a jejich všestranným účinkům na naše zdraví, jejich použití v kuchyni, v aromaterapii a působení na jednotlivé čakry. Ve Speciálu opět nebude chybět 40 jednoduchých a chutných receptů, naladěných na jarní vlnu. Tentokrát jsme pro vás připravili 4 kategorie: jarní saláty, smoothies, lehké jarní pokrmy a ovocné dezerty.

Dubnové vydání je přelomové. Speciál je nyní tištěný na papíře, jehož zpracování je šetrnější k životnímu prostředí. Doufáme, že si opět užijete obsah na maximum.

Další SPECIÁL Jóga dnes