vyprodáno / není v prodeji

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/ Jóga Dnes Speciál únor 2020< Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes Speciál ročník 2020

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/

Jóga Dnes Speciál únor 2020

Návrat k přírodě – to je hlavní téma prvního vydání Jóga DNES Speciálu roku 2020.Odkryjeme vám tajemství otužování a terapie chladem, podíváme se na to, jak přenést přírodu do města a ukážeme vám, že otočit se někdy zpět k prosté přírodě může být nečekaným nabitým ztracené životní rovnováhy.Můžete se těšit jednak na bohatou přílohu 5 elementů – voda, vzduch, éter, země a oheň, ale také na jógové sestavy čtenářů, kteří byli zachyceni v krásném prostředí podzimní krajiny. Ve Speciálu nebude chybět ani 40 jednoduchých a chutných receptů. Tentokrát jsme pro vás připravili 4 nové kategorie: polévky, ájurvédské pokrmy, hřejivé nápoje a zdravé dezerty.

Jóga Dnes Speciál duben 2020

Dubnový Jóga DNES Speciál bude unikátní hned ve dvou směrech – jednak vyjde poprvé na recyklovaném papíře, ale bohužel vlivem okolností v omezeném nákladu. I tak věříme, že pro vás čtení bude osvěžující a příjemné.Jarní očista těla a mysli – to je ústřední téma v pořadí druhého vydání Jóga DNES Speciálu roku 2020. Speciální vydání vás provede očistou jídelníčku, tajemstvím půstů, očistnou technikou šankhaprakšálana, a zaměří se i na téma v této době více než aktuální – digitální detox. Chybět nebudou ani jógové sestavy v duchu očisty lymfatického systému a celého těla.

ga DNES Speciál říjen 2020

Jóga nidra neboli jógový spánek je ústředním tématem podzimního vydání Jóga DNES Speciálu roku 2020. Podzimní období se v kontrastu s létem nese v duchu uklidnění a celkového uzemnění, a tak vás provedeme tématy týkajícími se jógového spánku a spánku samotného, relaxace a meditace.Seznámíte se se šávásánou, podíváme se na spánek a jeho navození z pohledu ájurvédy a prozradíme vám, jak můžete spánek ovlivnit stravou a jednotlivými pokrmy. Chybět nebudou sestavy pro relaxaci a odpočinek včetně sestavy restorativní jógy.

Další SPECIÁL Jóga dnes