vyprodáno / není v prodeji

Podložka Jade Voyager je extra tenká (1/16", 1,6 mm) a extra lehká (1,5 libry, 680 g) a lze ji složit přibližně na velikost bloku jógy, aby se vešla do kufru nebo batohu. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Podložka Jade Voyager je extra tenká (1/16", 1,6 mm) a extra lehká (1,5 libry, 680 g) a lze ji složit přibližně na velikost bloku jógy, aby se vešla do kufru nebo batohu.

Podložka Jade Voyager je skvělá pro jogíny na cestách a pro ty, kteří mají rádi bližší kontakt se zemí. 

Víte, že:
- Tenký Voyager není vhodný pro intenzivní a dynamické styly jógy (např. Ashtanga).
- Výztužná tkanina (která je skryta uvnitř našich ostatních rohoží) je viditelná na spodní straně rohože Voyager.
- Stejně jako byste očekávali, že se vaše oblečení pomačká, když cestujete, záhyby jsou přirozeným důsledkem skládání karimatky Voyager – efekty budou minimalizovány, když karimatku necháte srolovanou, když necestujete.

Proč je JadeYoga vaší první volbou
Jade je vše, co od jógové podložky chcete – chladné barvy, neuvěřitelná přilnavost, skvělé pohodlí a ekologické. Nefritové rohože jsou vyráběny udržitelným způsobem z přírodního kaučuku vyrobeného z kaučukovníků, obnovitelného zdroje. Na rozdíl od jiných rohoží neobsahují rohože Jade žádné PVC, EVA nebo jiný syntetický kaučuk a jsou vyrobeny ve Spojených státech v souladu se všemi zákony USA týkajícími se životního prostředí, práce a ochrany spotřebitele.

Jade's Giving Program
Prostřednictvím našeho partnerství se stromy pro budoucnost, JADE VYSADÍ STROM ZA KAŽDOU PRODANOU PODLOŽKU – dosud bylo vysazeno více než 2 MILIONY stromů.


Měření:
Tloušťka: 1/16" (1,6 mm)
Šířka: 24" (61 cm)
Délka: 68'' (173 cm)
Hmotnost: 0,680 kg

Návod na údržbu:
Každý týden otřete podložku vlhkým hadříkem (pouze vodou!). Pokud máte intenzivní praxi, udělejte to po každém použití. Pokud hledáte hlubší čištění, doporučujeme použít naše rostlinné mytí podložek, které je speciálně navrženo pro podložky na jógu z přírodního kaučuku a je k dispozici v našem internetovém obchodě.
NEPOUŽÍVEJTE podložky Jade venku ani je nenechávejte venku sušit. Sluneční nebo UV záření může poškodit přírodní kaučuk. NIKDY na podložku Jade nepoužívejte alkohol, éterické oleje, mýdlo, saponáty nebo jiné čisticí prostředky. NIKDY nedávejte podložku do pračky nebo sušičky. Přečtěte si také naše podrobné pokyny k péči.

Vůně přírodního kaučuku:
Podložky JadeYoga jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, který v sobě nese svou typickou vůni. Tento zápach je zcela neškodný a časem vymizí. Podložku pravidelně větrejte, abyste proces urychlili.
Určitý zbytkový zápach však zůstane a bude každým člověkem vnímán jinak. Obecně platí, že zápach není výrobní chybou nebo vadou, a proto se na něj nevztahuje záruka.

Latexové informace:
Přestože podložky Jade neobsahují z 99 % latex, protože jsou z kaučukovníků, v podložkách mohou být stopová množství latexových proteinů, takže osobám s alergií na latex doporučujeme vyhnout se kontaktu s našimi podložkami.

VYVARUJTE SE VYSTAVENÍ PŘÍMÉMU SLUNEČNÍMU SVĚTLU.

Další Cestovní podložky