159 Kč

Měkký fasciální míček míček pro ramena, krk a chodidlaNáš Fascia Ball Soft ve světle modré barvě je masážní míč pro začátečníky k léčbě spoušťových bodů a napětí po celém těle. Zatímco fascia roller je vhodnější pro ošetření velkých oblastí fascie, můžete použít malý fascia ball k velmi přesné práci na fasciálních adhezích a zpevnění svalů. Pro cílené ošetření určitých partií těla se proto může vyplatit pořídit si místo rolleru fascia ball. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: poslední kus skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Měkký fasciální míček míček pro ramena, krk a chodidla
Náš Fascia Ball Soft ve světle modré barvě je masážní míč pro začátečníky k léčbě spoušťových bodů a napětí po celém těle. Zatímco fascia roller je vhodnější pro ošetření velkých oblastí fascie, můžete použít malý fascia ball k velmi přesné práci na fasciálních adhezích a zpevnění svalů. Pro cílené ošetření určitých partií těla se proto může vyplatit pořídit si místo rolleru fascia ball.

Tipy pro masáž spouštěcích bodů:

Abyste fascia ball specificky oslovili rameno nebo krk, je nejlepší si lehnout na záda a umístit fascia ball pod příslušnou oblast. Nyní pohybujte tělem tam a zpět co nejpomaleji. Masážní míč fascie můžete také použít k masáži hýžďových svalů, spodní strany chodidel a paží a rukou pomalým rolováním těchto částí těla vsedě, ve stoje nebo vleže.

Masážní míček
Rozměry: cca Ø 6,5 cm
Materiál: PVC, bez latexu
Barva: světle modrá
Síla: měkká

Další Ostatní pomůcky