159 Kč

Středně tvrdý fasciální míček pro přesné ošetření napětíZelený fascia ball medium je středně tvrdý masážní míček fascie pro přesnou masáž fascií a spouštěcích bodů po celém těle. Díky své malé velikosti se míč velmi dobře hodí k cílení na fasciální tkáň a hlubší svaly. To znamená, že i na malých částech těla lze pracovat mnohem intenzivněji než s pěnovým válcem. Středně tvrdá spouštěcí koule je vhodná pro pokročilé uživatele a osoby méně citlivé na bolest. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: poslední kus skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Středně tvrdý fasciální míček pro přesné ošetření napětí
Zelený fascia ball medium je středně tvrdý masážní míček fascie pro přesnou masáž fascií a spouštěcích bodů po celém těle. Díky své malé velikosti se míč velmi dobře hodí k cílení na fasciální tkáň a hlubší svaly. To znamená, že i na malých částech těla lze pracovat mnohem intenzivněji než s pěnovým válcem. Středně tvrdá spouštěcí koule je vhodná pro pokročilé uživatele a osoby méně citlivé na bolest.

Tipy pro masáž spouštěcích bodů:

Aby bylo možné konkrétně řešit spouštěcí body, je nejlepší si lehnout na záda a umístit fascia ball pod příslušný bod. Nyní pohybujte tělem tam a zpět co nejpomaleji. Fasciální míček můžete také použít k ošetření chodidel nebo hýžďových svalů, stejně jako paží a rukou, a to pomalým rolováním těchto částí těla vsedě, vestoje nebo vleže.

Masážní míček 
Rozměry: cca Ø 6,5 cm
Materiál: PVC, bez latexu
Barva: světle zelená
Síla: střední

Další Ostatní pomůcky