vyprodáno / není v prodeji

Tato kniha představuje nejlepší návod, jak dostat svůj mozek do prvotřídní formy a udržet ho zdravý pomocí stravy.Myslete na svůj mozek – poskytněte mu správnou výživu.S přihlédnutím ke stárnutí populace a narůstajícím případům demence a s vědomím znepokojivě přibývajících případů těžkých depresí a stresu je zapotřebí se o svůj mozek starat optimálně tak, jako by nikdy nebylo nic důležitějšího. Bylo nade vši pochybnost dokázáno, že je možné zlepšit soustředění a paměť, snížit stres a úzkost a myslet jasněji už jen díky konzumaci stravy bohaté na vhodné živiny.Co v knize naleznete?V první části knihy vás autorka provádí sedmi kroky svého programu, jednoduše a jasně vysvětluje vědecké pozadí toho, jak mozek pracuje, a ukazuje, jak vitamíny, minerály, tuky, oleje, sacharidy a proteiny ovlivňují funkčnost mozku. V druhé části představuje chutné, rychlé a jednoduché recepty, které mohou tvořit základ vašeho nového jídelníčku, a poskytuje také inspiraci k tomu, jak realizovat vlastní nápady. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Nakrmte svůj mozek - 7 kroků k lehčímu Já a jasné mysli

Tato kniha představuje nejlepší návod, jak dostat svůj mozek do prvotřídní formy a udržet ho zdravý pomocí stravy.
Myslete na svůj mozek – poskytněte mu správnou výživu.
S přihlédnutím ke stárnutí populace a narůstajícím případům demence a s vědomím znepokojivě přibývajících případů těžkých depresí a stresu je zapotřebí se o svůj mozek starat optimálně tak, jako by nikdy nebylo nic důležitějšího. Bylo nade vši pochybnost dokázáno, že je možné zlepšit soustředění a paměť, snížit stres a úzkost a myslet jasněji už jen díky konzumaci stravy bohaté na vhodné živiny.
Co v knize naleznete?
V první části knihy vás autorka provádí sedmi kroky svého programu, jednoduše a jasně vysvětluje vědecké pozadí toho, jak mozek pracuje, a ukazuje, jak vitamíny, minerály, tuky, oleje, sacharidy a proteiny ovlivňují funkčnost mozku. V druhé části představuje chutné, rychlé a jednoduché recepty, které mohou tvořit základ vašeho nového jídelníčku, a poskytuje také inspiraci k tomu, jak realizovat vlastní nápady.

Další Kuchařky