S těmito zdravotními omezeními ve svých receptech počítají. Tato kuchařka přináší moderní a jednoduché recepty na každý den určené nejen pro ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu, ale i pro lidi, kteří vyznávají zdravý životní styl a rádi zkouší něco nového. Celý popis
- již 21 let s vámi
- vrácení zboží do 14 dnů
- 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Produkt již není dostupný.
- Kategorie: Kuchařky
- Autor: Michelle Berriedale-Johnson
Vaříme a pečeme bez lepku
S těmito zdravotními omezeními ve svých receptech počítají. Tato kuchařka přináší moderní a jednoduché recepty na každý den určené nejen pro ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu, ale i pro lidi, kteří vyznávají zdravý životní styl a rádi zkouší něco nového.
Další Kuchařky

Pečeme z kvásku: s lepkem i bez lepku
Lenka Žák – Biolenka se zabývá vědomým vařením a čtenářům své první knihy dokázala, že se dají šetřit peníze, zdraví i příroda maximálním využitím navařených surovin. V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a napařování chleba i housek až po kváskové buchty, koláče i vánočku. Naučíte se péct chleba tzv. „na míru“ bez použití vajec, mléčných produktů, masa, škrobů a chemie. Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová. Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívajíc

Deník Dity P. - Kuchařka 2
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.Nová kuchařka je pokračováním té první. Úžasné recepty si vykračují společně s Ditiným skutečným příběhem: Single holka je konečně vdaná a brzy už píše, vaří a hlavně nezřízeně jí jídla z kapitoly Jsem těhotná. Vyráží s manželem Pod stan, aby si nacvičili, jak to bude s Davidem. Své Hnízdění, kdy převrací byt vzhůru nohama, doprovodí pořádnými jídly pro chlapy. Vzpomene si na svůj první betonový domov v Panelstory, griluje na Lodi bláznů, zajede do Itálie a na Slovensko. Všude hledá jídlo, to nejlepší na světě. Do svého kuchařského světa s celou svou velkou i novou malou rodinou nakonec přivítá malého Davida.Kuchařka 2 Deník Dity P. je znovu sexy, ojedinělá, napsaná a uvařená s láskou.Knihu vytvářeli ti nejlepší tvůrci v zemi: fotografoval Jiří Turek, graficky upravila Zuzana Lednická ze Studia Najbrt. U všeho pak s posledním slovem stála Dita P.

Ájurvédské recepty pro zdraví
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vařenípodle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacenísvého kuchařského umění. MUDr. David FrejPo ukončení lékařské fakulty pracoval jako internista. Na stáž

Lahodně s Ellou: džusy a smoothies pro každý den
30 nových receptů v kapesním vydání od autorky bestselleru Lahodně s Ellou. Tato kniha je první ze série plánovaných knih chutných, výživných a superrychlých receptů v ma

Veganská kuchařka pro zdraví
Zdravé a chutné pokrmy pro všechny příležitosti. Veganská strava není složitá ani nijak extrémní, ale snadná, nekomplikovaná a chutná - a nabízí Vám skvělou cestu k dosažení optimálního zdraví a jasnějšího vědomí! V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými terapeuty, předkládají výběr svých nejoblíbenějších receptů a zvou vás k vyzkoušení lahodných veganských pokrmů, které vás zcela určitě překvapí svou pestrostí a skvělou chutí. Jak sami velmi rychle zjistíte, potěšení z dobrého jídla, k jehož přípravě se nepoužívají žádné živočišné produkty, je nejen možné, ale také snadno dosažitelné. Autoři v této knize postupně a laskavě uvedou na pravou míru vaše mylné představy o veganské stravě, rozptýlí vaše obavy, že tento způsob stravování zahrnuje trýznivé sebeodříkání, a názorně vám ukáží, že veganská strava může být přesně taková, jakou si přejete – chutná, zajímavá, zdravá a pestrá. Najdete zde také srozumitelná výživová doporučení a rady, jak si v rámci pestré a vyvážené veganské stravy zajistit dostatek všech potřebných živin, vitamínů a minerálů, abyste zůstali zdraví, plni energie a duševně svěží. Kniha obsahuje chutné recepty pro každou příležitost – od jednoduchých snídaní, svačin a jednohubek, rychlých obědů či večeří pro dny, kdy nemáte moc času na vaření, až po slavnostnější pokrmy a dezerty pro výjimečnější příležitosti. Zapomeňte na nudné pražené oříšky a fádní pokrmy z restované zeleniny a namísto toho si představte den, který začíná čokoládovými croissanty anebo toastem s krémovou houbovou pomazánkou, pokračuje obědem v podobě palačinek s chřestem či polévky z červené řepy s meruňkami a kmínem a večer končí zapečenými bramborami s jedlými kaštany nebo mandlovým rizotem s mořskou řasou arame a lahodným dezertem v podobě řezů s datlemi a sušenými švestkami nebo banánovo-quinoového karamelového dortu se šlehačkou.

Vegan v kondici
Brendan Brazier je kanadský sportovec, pionýr veganského stravování. Jeho publikace Vegan v kondici se stala kultovní knihou světového vegetariánského a veganského hnutí. Jeho legendární dieta Thrive pomohla celé řadě sportovců k zisku olympijských medailí. Dieta se nezaměřuje pouze na profesionální sportovce, nýbrž i na ty z nás, kteří požadují optimální zdraví a výkonnost nebo jen chtějí předcházet nemocem. Brendan Brazier revolučním způsobem změnil veganské stravování a přitom dbal na vyváženost a dostupnost. Kniha přináší 100 vynikajících receptů bez sóji a lepku, jejichž příprava v kuchyni zabere jen pár minut. Najdete v ní recepty na polévky, saláty, hlavní jídla, ale také na energetické tyčinky, lahodné dezerty a gely. Samozřejmostí je i dvanáctitýdenní stravovací plán.Chcete-li se zbavit nadváhy, lépe spát a být zdravější, Vegan v kondici vám ukáže, jak na to.

Lahodně s Ellou - Veganská kuchařka
100 zbrusu nových receptů založených na rostlinné stravě - od autorky bestselleru Lahodně s Ellou. Ellina nejnovější kniha obsahuje nejoblíbenější a nejozkoušenější recepty z jejích organizovaných večeří, pop-upů a lahůdkářství a ukazuje nám, jak hojná umí být rostlinná strava. Barvité recepty pokrývají všechno od salátů po vegetariánské burgery a falafely, krémové dipy a přílohy, štědrá kořeněná jídla a omáčky z jednoho hrnce, rychlé snídaně, víkendové brunche, muffiny, koláče a brownies. Jsou to recepty, po nichž se od doby otevření Elliny restaurace v roce 2015, ptají tisíce zákazníků. Každý recept doprovází krásná fotografie, abyste měli představu, jak má jídlo vypadat. Kromě stovky nových receptů založených na rostlinné stravě nám Ella poprvé dovoluje nahlédnout do tajů své osobní cesty - jak založila blog, který jí pomohl vypořádat se s nemocí, a přetvořila ho ve značku zdravého životního stylu, I o všem, co se po cestě naučila. Dále se zmiňuje o tom, co stojí za filozofií konceptu Lahodně s Ellou a vášní jejího týmu vytvářet vynikající a zdravé jídlo. Tato veganská bible, doplněná o úryvky z deníků, které dokumentují Ellinu cestu, a přes 100 ověřených, neodolatelných, jednoduchých a výživných receptů pro každý den, ne absolutní nezbytností pro fanoušky a milovníky jídla, stejně jako pro každého, kdo se vůbec poprvé hodlá pustit do vaření pro vegetariány.