vyprodáno / není v prodeji

Vonné kužely s uklidňující vůní květin a santalového dřeva. Unikátní indické vonné kužely od indického výrobce Goloka, vyrobené ze směsi bylin a dřevin ze svahů majestátních himalájských svahů, dále z pryskyřic, koření a exotických olejů. Nechte se okouzlit květinovou vůní magnólie a plumérie doplněnou o bohatou sladkou vůni santalového dřeva pro navození atmosféry vhodné pro relaxaci, odpočinek, uklidnění mysli a meditaci.Součástí balení je keramický stojánek. Použití: kužel položte na stojánek, který je součástí balení, zapalte v Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Vonné kužely Goloka Nagchampa Dhoop Cones

Vonné kužely s uklidňující vůní květin a santalového dřeva. Unikátní indické vonné kužely od indického výrobce Goloka, vyrobené ze směsi bylin a dřevin ze svahů majestátních himalájských svahů, dále z pryskyřic, koření a exotických olejů.
Nechte se okouzlit květinovou vůní magnólie a plumérie doplněnou o bohatou sladkou vůni santalového dřeva pro navození atmosféry vhodné pro relaxaci, odpočinek, uklidnění mysli a meditaci.
Součástí balení je keramický stojánek.

Použití: kužel položte na stojánek, který je součástí balení, zapalte v horní části, nechte chvilku rozhořet, sfoukněte a nechte doutnat. Lze jej položit i na silnější vrstvu písku v kadidelnici. Rozžhavený jehlánek vydává silný žár, proto ho nenechávejte bez dozoru a nepodceňte vhodný výběr nehořlavé podložky.

Nag Champa –vonná směs indického původu, jejíž součástí je květ champa ze stromu Magnolia champaca (magnólie champaca), která má silně aromatické květy s opojnou vůní těsně před západem slunce, a používá se i jako součást parfémů. Okvětní lístky připomínají hlavu hada (v indických jazycích jako „nag“). Indické ženy často nosí květy za uchem, kdy teplo kůže rozvíjí jejich vůni. Přísady Nag Champa se liší podle výrobce a přesné složky jsou výrobním tajemstvím. Součástí je dále santalové dřevo, pryskyřice ze stromu Ailanthus malabarica, česky pajasan, známého jako halmaddi, což je i název pro jeho pryskyřici, vůně květů plumérie (Plumeria rubra, červená a Plumeria acutifolia, ostrolistá, směs vůní zvaná frangipani), z čeledi toješťovitých a Mesua ferrea – indický růžový kaštan (nagchampa, nagkeshar).
Složení směsí Nag Champa se mění i časem s ohledem na finanční náročnost některých tradičních složek. Jejich vůně pak závisí na složkách konečného produktu. Santalové dřevo a frangipani je obsaženo vždy. Směsi dále obsahují např. vanilku, kardamom aj.

Počet kuželů: 10
Hmotnost: cca 20 g
Délka hoření: cca 20 až 25 minut

Výrobce: Goloka, Indie

Další Vonné tyčinky