vyprodáno / není v prodeji

Vonné tyčinky s květinovou, sladkou, omamnou vůní jasmínu. Unikátní indické vonné tyčinky Satya Jasmine od výrobce Shrinivas Sugandhalaya, na bambusové štěpině, vyrobené z kvalitních přírodních himalájských dřevin a bylin. Jasmín je symbolem lásky, krásy a smyslnosti. V náboženských obřadech představuje čistotu, v některých kulturách štěstí. Nechte se okouzlit pronikavou, sladkou vůní jasmínu pro navození intimních romantických chvil.Hmotnost: 15 gDélka: 20 cm Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po n Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Vonné tyčinky Satya Jasmine

Vonné tyčinky s květinovou, sladkou, omamnou vůní jasmínu. Unikátní indické vonné tyčinky Satya Jasmine od výrobce Shrinivas Sugandhalaya, na bambusové štěpině, vyrobené z kvalitních přírodních himalájských dřevin a bylin. Jasmín je symbolem lásky, krásy a smyslnosti. V náboženských obřadech představuje čistotu, v některých kulturách štěstí.
Nechte se okouzlit pronikavou, sladkou vůní jasmínu pro navození intimních romantických chvil.

Hmotnost: 15 g
Délka: 20 cm

Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po několika vteřinách sfoukneme a necháme doutnat. Zapálenou tyčinku nenechávejte nikdy bez dozoru, chraňte před dětmi.

Výrobce: Shrinivas Sugandhalaya, Indie

Další Očista prostoru