vyprodáno / není v prodeji

Shoti Maa Chakras Sanctify je výjimečný zázvorový čaj zaměřen na podporu funkce třetí čakry. Tento kvalitní ájurvédský čaj vás nabije energií a pomůže s dosažením vašich cílů. Darujte svým blízkým celou sadu ájurvédských čajů. Jednotlivé krabičky k sobě svažte stuhou a máte hotovo. Dárkové balení čajů potěší každého. Složení: zázvor* (35 %), fenykl* (25 %), skořice* (10 %), kakaové slupky*, anýz*, kardamom*, oddenek kurkumy*, černý pepř*, hřebíček*.* = v bio kvalitěObsah: 32g; 16 hygienicky balených sáčků x 2g bez kovových sponek nebo lepidla Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Shoti Maa Chakras Sanctify je výjimečný zázvorový čaj zaměřen na podporu funkce třetí čakry. Tento kvalitní ájurvédský čaj vás nabije energií a pomůže s dosažením vašich cílů. Darujte svým blízkým celou sadu ájurvédských čajů. Jednotlivé krabičky k sobě svažte stuhou a máte hotovo. Dárkové balení čajů potěší každého. 

Složení: zázvor* (35 %), fenykl* (25 %), skořice* (10 %), kakaové slupky*, anýz*, kardamom*, oddenek kurkumy*, černý pepř*, hřebíček*.

* = v bio kvalitě

Obsah: 32g; 16 hygienicky balených sáčků x 2g bez kovových sponek nebo lepidla

Třetí čakra se nachází v oblasti pupku, její barvou je žlutá a ovládaným smyslem zrak. Živlem pupeční čakry je oheň. Pupeční čakra je spojena se schopností vytýčení cíle a jeho dosažení, sílou, energií a zdravím. Při slabé třetí čakře člověk pociťuje hněv, příkoří, deprese a nemoci, nevidí ani cíle ani skutečnou podstatu věcí. Takoví lidé mohou být chamtiví a nelítostní ve vztahu k druhým. Při vyvážené funkci třetí čakry je člověk plný energie, sil a dosahuje svých cílů.

Čakry jsou energetická centra na těle, která slouží jako přijímací stanice, transformátory a rozdělovače energie (tzv. prány) různých frekvencí. Kromě toho, že energii přijímají, ji také vyzařují do okolí.

Některé staré (indické, tibetské a další) texty uvádějí, že na lidském těle je až 88 000 čaker, přičemž 7 je hlavních, asi 40 vedlejších a ostatní jsou menšího významu. Čakry se při duchovním rozvoji člověka rozšiřují, frekvence jejich vibrací se zvyšuje a i jejich barvy jsou jasnější a zářivější. Když se změní směr otáčení, energie proudí z čaker ven. V každé působí určité vibrace energie.

Již zmíněných sedm hlavních čaker je umístěno nad sebou ve středu trupu. Zobrazují se jako lotosové květy, z nichž každý rezonuje na jiné frekvenci a odpovídá určité barvě duhy. Čakry jsou v neustálém otáčivém pohybu, který způsobuje, že energie je vtahována dovnitř čaker, přičemž ty, které se nachází ve spodní polovině trupu, se otáčejí pomaleji než ty v horní části a v hlavě.

Strach, zklamání, napětí či šok mohou způsobit zablokování čaker, což znemožňuje volné proudění životní energie. Frekvence vibrací je u zablokovaných čaker nízká, někdy až neznatelná. Tyto blokády lze uvolnit a čakry harmonizovat například tak, že čakry vystavíme vibracím energie takových frekvencí, na kterých harmonicky fungující čakra kmitá naprosto přirozeně. Takové frekvence se nacházejí u léčivých kamenů - minerálů, éterických olejů, čistých zářivých barev, tónů, v energii REIKI apod.

Další Novinky