vyprodáno / není v prodeji

Kulatý tvar bolsteru je užitečný pro různé ásany v rámci jógové praxe. Je to užitečné pro otevření hrudní páteře a bezpečný nácvik záklonů. Může být také použit k podpoře a relaxaci v delších pozicích, jako jsou ty, které najdete v Yin józe nebo Restorativní józe. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Kulatý tvar bolsteru je užitečný pro různé ásany v rámci jógové praxe. Je to užitečné pro otevření hrudní páteře a bezpečný nácvik záklonů. Může být také použit k podpoře a relaxaci v delších pozicích, jako jsou ty, které najdete v Yin józe nebo Restorativní józe.

Bolster na jógu je k dispozici v různých provedeních z kolekce Maharaja Collection a je k dispozici s výplní z kapoku. Potah je vyroben z potištěné bavlny a je snímatelný a pratelný v pračce max. 30 °C.

Rozměry (délka x Ø):
Plněno cca: 64,5 cm x Ø 22 cm
Šev ke švu cca: 59 cm x Ø 21 cm
Materiál: potištěná keprová tkanina (100% bavlna)
Náplň: špaldové slupky nebo kapok
Snímatelný potah se zipem.
K dispozici v 5 různých provedeních


Chtěli byste, aby váš bolster byl měkčí nebo nižší?

Pokud je pro vás bolster příliš tvrdý nebo příliš vysoký, můžete část náplně snadno odstranit. Chcete-li to provést, otevřete zip na boční straně. Uvnitř je vnitřní kryt s výplní uvnitř. Poté můžete otevřít a odebrat tolik náplně, kolik je potřeba, dokud nedosáhnete požadované výšky nebo pevnosti. Vyjmutou náplň lze poté uskladnit na chladném a suchém místě pro pozdější použití. Doporučujeme uzavřenou nádobu.

Další Bolstery