vyprodáno / není v prodeji

Lahodná hřejivá směs tradičních chai koření a kakaových slupek, Choco YOGI TEA® je oblíbený již dlouhá léta. Kakao se pojí se sladkou lékořicí, skořicí, ostrým zázvorem a kardamomem v rajskou čajovou směs. Uvolněte se, dejte si doušek a vdechněte báječnou čokoládovou vůni. Nejlépe chutná dle indické tradice, oslazený s trochou mléka či rostlinného nápoje.Esencí tohoto čaje je: Lahodný požitek."Neptej se skutečnosti 'Proč?'. Zeptej se svých snů 'Proč ne?'. (G. B. Show)"Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu. Množství: 17 x 2,2g
Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Bio Choco Yogi Tea 17 x 2,2 g

Lahodná hřejivá směs tradičních chai koření a kakaových slupek, Choco YOGI TEA® je oblíbený již dlouhá léta. Kakao se pojí se sladkou lékořicí, skořicí, ostrým zázvorem a kardamomem v rajskou čajovou směs. Uvolněte se, dejte si doušek a vdechněte báječnou čokoládovou vůni. Nejlépe chutná dle indické tradice, oslazený s trochou mléka či rostlinného nápoje.
Esencí tohoto čaje je: Lahodný požitek.
"Neptej se skutečnosti 'Proč?'. Zeptej se svých snů 'Proč ne?'. (G. B. Show)"

Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.

Množství: 17 x 2,2g
Země původu: navrženo a kontrolováno - Německo, baleno - Itálie, vypěstováno - různé země mimo EU
Složení: kakaové slupky 56 %, skořice 15 %, lékořice 14 %, karob, ječný slad, odtučněný kakaový prášek 2 %, kardamom, zázvor, hřebíček, zázvorový olej, černý pepř, výtažek z vanilky, skořicový olej, vanilkový lusk. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výrobek obsahuje ječný slad a neobsahuje stopy jiných alergenů.
Skladujte v suchu.

Další Novinky