vyprodáno / není v prodeji

Weleda Měsíčková kojenecká koupel je jemná nepěnivá koupelová přísada, která má šetrné čistící a jemné pěstící účinky. Kvalitní sezamový olej a mandlový olej chrání pokožku před vysušením, dodávají jí tuk, který ztrácí pokožka působením vody. Pokožka zůstává po koupeli jemná a hebká. Výtažek z měsíčku lékařského v BIO kvalitě má zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Přípravek posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky. Dermatologické testy potvrzují dobrou snášenlivost přípravku i u Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Měsíčková kojenecká koupel 200 ml

Weleda Měsíčková kojenecká koupel je jemná nepěnivá koupelová přísada, která má šetrné čistící a jemné pěstící účinky. Kvalitní sezamový olej a mandlový olej chrání pokožku před vysušením, dodávají jí tuk, který ztrácí pokožka působením vody. Pokožka zůstává po koupeli jemná a hebká. Výtažek z měsíčku lékařského v BIO kvalitě má zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Přípravek posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky.

Dermatologické testy potvrzují dobrou snášenlivost přípravku i u dětí s vysoce citlivou pokožkou či atopickým ekzémem. Certifikovaná přírodní kosmetika. Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Množství, které odpovídá 2-3 lehkým stisknutím, přidáváme do již napuštěné koupele, promícháme rukou. Koupel by měla mít tělesnou teplotu (přibližně 37°C). Před použitím protřepejte. Přípravek je vhodný od prvního dne života-pro novorozence a kojence, ale i pro starší děti s citlivou pokožkou.

Složení: Přípravek obsahuje vodu, mandlový olej, sezamový olej, alkohol, glycerin, extrakt z měsíčku lékařského, glyceryl stearát SE, parfém*, xantanovou gumu, glyceryl stearát citrát, limonen* a linalol*. * z přírodních éterických olejů

Další Novinky