1 199 Kč

Ekologická podložka na jógu vyrobená z TPE: Lotus ProLotus Pro Mat je podložka na jógu s jedinečně měkkou a protiskluzovou strukturou povrchu. Horní a spodní část podložky jsou odlišné barvy a mají různé vzory. Podložka na jógu Lotus Pro je vyrobena z ekologického materiálu TPE (termoplastická elastomerová pěna). Tento materiál je 100% recyklovatelný, hygienický, bez latexu, gumy a PVC a proto je vhodný i pro alergiky. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Ekologická podložka na jógu vyrobená z TPE: Lotus Pro
Lotus Pro Mat je podložka na jógu s jedinečně měkkou a protiskluzovou strukturou povrchu. Horní a spodní část podložky jsou odlišné barvy a mají různé vzory. Podložka na jógu Lotus Pro je vyrobena z ekologického materiálu TPE (termoplastická elastomerová pěna). Tento materiál je 100% recyklovatelný, hygienický, bez latexu, gumy a PVC a proto je vhodný i pro alergiky.

Pro svou pohodlnou tloušťku 6 mm je podložka Lotus Pro velmi vhodná i pro cvičení pilates a gymnastiky. Je testován SGS a zcela bez obsahu PVC. Navíc neobsahuje žádná toxická změkčovadla, těžké kovy ani AZO barviva.

Měkká a pohodlná podložka na jógu
Vhodné také pro pilates a gymnastiku
Rozměry: 183 x 60 cm, 6 mm
Hmotnost cca 1,1 kg
k dispozici v různých barvách
Omyvatelná vlhkým hadříkem. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.
Poznámky k materiálu TPE:

Povrch podložek na jógu z TPE pěny je měkčí než u většiny ostatních podložek na jógu. Kromě obzvláště vysokého komfortu to také znamená, že tyto podložky jsou poněkud citlivější na oděr a známky opotřebení než podložky na jógu z PVC.

Ujistěte se, že podložku vždy srolujete správným způsobem (spodní stranou dovnitř), abyste předešli záhybům na horní straně.
Aby podložka na jógu TPE nevysychala, neměli byste ji také dlouhodobě vystavovat slunci.

Mechanické vlivy, jako jsou stopy po patách, ostré nehty nebo nárazy, mohou poškodit povrch rohože. Nejedná se o výrobní ani materiálové vady, proto bohužel nemůžeme nahradit rohože s poškozením oděrem. Záruka je omezena na vady materiálu nebo výrobní vady. Prosíme o pochopení.

Další Novinky