320 Kč

Pro váš očistný rituál: Bílá šalvěj jako bylinný svazek na kadidlo.Mnoho kultur, jako například severoamerické domorodé kmeny, používá svazky kadidla bílé šalvěje pro každodenní očistné rituály nebo na začátku potní chýše nebo jiných obřadů. Považuje se také za cenný dar nebo požehnání, od někoho jiného dostane svazek šalvěje. Intenzivní vůně šalvěje prý čistí bezprostřední okolí věcí, lidí či místností od zatěžujících energií a zajišťuje projasnění okolní atmosféry. Navíc se o něm říká, že pozitivně naladí vědomí do meditativního nebo transcendentního stavu. Kouř ze šalvěje prý působí lehce euforicky a podporuje koncentraci, říká se. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Pro váš očistný rituál: Bílá šalvěj jako bylinný svazek na kadidlo.
Mnoho kultur, jako například severoamerické domorodé kmeny, používá svazky kadidla bílé šalvěje pro každodenní očistné rituály nebo na začátku potní chýše nebo jiných obřadů. Považuje se také za cenný dar nebo požehnání, od někoho jiného dostane svazek šalvěje. Intenzivní vůně šalvěje prý čistí bezprostřední okolí věcí, lidí či místností od zatěžujících energií a zajišťuje projasnění okolní atmosféry. Navíc se o něm říká, že pozitivně naladí vědomí do meditativního nebo transcendentního stavu. Kouř ze šalvěje prý působí lehce euforicky a podporuje koncentraci, říká se.

Ať už je chcete použít ve svém bytě, koupit bílou šalvěj na kadidlo, abyste ji začlenili do své individuální duchovní praxe, nebo pokud chcete obdarovat někoho, kdo se o kadidlo zajímá - tyto dva balíčky šalvějových kadidel jsou dobrou volbou. Obsažená šalvěj byla nasbírána divoce v horách a během procesu sušení s ní zacházeno opatrně, aby se optimálně zachovala vůně.

2 kusy balíčků vonných tyčinek „Bílá šalvěj
Cca. 11 cm dlouhé
Pro čištění vzduchu, místností a bezprostředního okolí
podporuje koncentraci, čistí a projasňuje
volně sbíraná v horách
bylinně-pryskyřičná, intenzivně kořenitá vůně
bez chemických přísad
Poznámka: Zdržte se používání šalvějového kadidla během těhotenství.

Další Očista prostoru