149 Kč

V ájurvédě je ranní čištění jazyka součástí každodenní ústní hygieny. Škrabka na jazyk vyrobená z mědi vám pomůže jemně odstranit usazeniny z jazyka. Zabere to jen pár sekund, ale odstraní zbytky, bakterie a toxiny, které se přes noc nashromáždily na jazyku. Čištění škrabkou na jazyk navíc zabraňuje zápachu z úst a zánětu krku. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

V ájurvédě je ranní čištění jazyka součástí každodenní ústní hygieny. Škrabka na jazyk vyrobená z mědi vám pomůže jemně odstranit usazeniny z jazyka. Zabere to jen pár sekund, ale odstraní zbytky, bakterie a toxiny, které se přes noc nashromáždily na jazyku. Čištění škrabkou na jazyk navíc zabraňuje zápachu z úst a zánětu krku.

Škrabka na jazyk je vyrobena ze 100% mědi. Díky svému antibakteriálnímu a antimikrobiálnímu účinku jsou škrabky na jazyk vyrobené z mědi podstatně hygieničtější než škrabky na jazyk z plastu. Měď nerezaví. Při používání se však může mírně odbarvit nebo vytvořit patinu. Ty lze odstranit octem a solí.

Čištění jazyka pro svěží dech a čistá ústa

Jemné čištění jazyka
Antibakteriální a antimikrobiální
Zabraňuje zápachu z úst a zánětům
Materiál: 100% měď
Jak používat škrabku na jazyk:

Vypláchněte ústa teplou vodou, abyste ústa lehce navlhčili. Držte škrabku na jazyk na obou koncích a položte ji co nejvíce dozadu na natažený jazyk. Přetáhněte škrabku na jazyk přes jazyk třikrát až čtyřikrát jemným tlakem zezadu dopředu. Poté vypláchněte ústa a vyčistěte čistič jazyka horkou vodou.

Další Škrabka na jazyk