315 Kč 450 Kč
30 %

Žijte jógu není jen heslo, které je názvem knížky. Je to životní postoj založený na vědomé práci se sebou za pomoci nejrůznějších technik jógy – jak mentálních, tak fyzických. Fyzická jóga je především benefitem, který s sebou právě mentální jóga přináší.    Ke knize můžete objednat tašku v Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

ŽIJTE JÓGU 2 – hledání harmonie

Žijte jógu není jen heslo, které je názvem knížky. Je to životní postoj založený na vědomé práci se sebou za pomoci nejrůznějších technik jógy – jak mentálních, tak fyzických. Fyzická jóga je především benefitem, který s sebou právě mentální jóga přináší. 

 

Ke knize můžete objednat tašku v černé a lila variantě, špendlík Jógu necvičím, ale žiju a také vybrané fotografie zpracované do obrazového formátu. 

Žít jógu neznamená žít s nasazenými růžovými brýlemi, užívat si výhradně toho, co nás těší, a kráčet po prošlapané cestičce, která vede ke zřetelnému cíli. Naopak! Žít jógu znamená putovat skrze všechna úskalí a překážky, které nám do životní cesty přicházejí. Je to nastavení mysli a způsob praxe jógy v každodenním životě, který člověku pomáhá vyznat se v sobě, najít a respektovat sebe sama, uspořádat životní priority a vypořádat se s „vnitřními démony“. To vše prostřednictvím doporučení, která vedou k hledání a poznání naší vlastní PRAVDY.

ŽIJTE JÓGU 2 s podtitulem „hledání harmonie“ přináší mnoho jógových sestav a programů pro každý den. Je pro každého, kdo s jógou chce začít, nebo pro ty, kteří již pravidelně cvičí a hledají inspiraci. Elementární postupy pro cvičení jógy, základní dechové techniky sestavené do efektivní praxe pránájámy (řízení energie), tipy pro očistu organismu, návody pro přenesení jógové filozofie do běžného života a spoustu nádherných fotografií z Čech a Moravy. Vše je doplněné zkušeností, nejenom jógovou, autora Václava Krejčíka. Během posledních 20 let v sobě čím dál tím více rozvíjí právě jednoduchost a přirozenost jógy.

Václav Krejčík dodává: „Cvičení pozic je zde představeno v podobě sestav zaměřených na jednotlivé elementy, cykly a postavení nebeských těles. Kniha je o životě, životních proměnách, nestabilitě, strachu i radosti a hledání cesty. V covidovém období se v naší mysli objevuje mnoho emocí a mnohým z nás se jistoty bortí jedna za druhou. Dostáváme se do prostoru změn, což vede k potřebě vymezit se a reagovat na ně. Boj s nimi je však předem prohraný, a i když veškerá stabilita byla narušena, je třeba... přijímat. Zkouším plynout v rytmu změn a ‚Žít jógu‘ tak padá na svou úrodnou půdu – reálný život. Tady jóga není poučkou, ale praxí. S celým týmem jsme během jara a léta zachytili ve fotkách krásu Čech a Moravy, díky čemuž bude dle mého názoru Žijte jógu 2 zároveň i dílem uměleckým – ve smyslu fotografií, zpracování a doufám, že i slov.“

Vydavatel: Power Yoga Akademie s.r.o.

Fotografie: Dušan Štraus

Ilustrace: Lenka Petrikovičová

Vazba: V4

Rozměr: 210 x 230 mm

Počet stran: 336+4 obálka

ISBN: 978-80-270-8368-8

Další Jóga