vyprodáno / není v prodeji

Jin jóga je součástí tradice hatha jógy. Ve své moderní podobě kombinuje jin jóga prvky indické jógy a čínských taoistických cvičení se západní vědou o zdraví, aby přispívala ke zlepšení stavu organismu na mnoha úrovních. Důraz je kladen na dlouhé pasivní držení pozic vytvářející tlak na hluboké pojivové tkáně, čímž jin jóga mobilizuje a posiluje klouby, vazy a hluboké fasciové tkáně. Autor: BERNIE CLARK (*1953) se věnuje učení jógy a meditace od roku 1998 Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jin jóga: ucelený průvodce teorií i praxí

Jin jóga je součástí tradice hatha jógy. Ve své moderní podobě kombinuje jin jóga prvky indické jógy a čínských taoistických cvičení se západní vědou o zdraví, aby přispívala ke zlepšení stavu organismu na mnoha úrovních. Důraz je kladen na dlouhé pasivní držení pozic vytvářející tlak na hluboké pojivové tkáně, čímž jin jóga mobilizuje a posiluje klouby, vazy a hluboké fasciové tkáně.

Autor:

BERNIE CLARK (*1953) se věnuje učení jógy a meditace od roku 1998. Vystudoval přírodní vědy na Univerzitě ve Waterloo a svoji vášeň pro jógu kombinuje s vědeckým přístupem a snahou porozumět tomu, jak věci fungují. Žije v Britské Kolumbii v Kanadě.

Další Jóga