vyprodáno / není v prodeji

Podzimně vánoční vydání časopisu Jóga dnes touží uchovat v sobě ještě jiskru energie z léta i podzimu. Čeká nás období, které nás vede k našim nitrům, dovnitř sebe sama. Pomáhá nám zastavení, zakotvení se a uvědomění si, jakou úžasnou sílu v sobě máme, pokud ji dokážeme správně využít. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Podzimně vánoční vydání časopisu Jóga dnes touží uchovat v sobě ještě jiskru energie z léta i podzimu. Čeká nás období, které nás vede k našim nitrům, dovnitř sebe sama. Pomáhá nám zastavení, zakotvení se a uvědomění si, jakou úžasnou sílu v sobě máme, pokud ji dokážeme správně využít.

V tomto vydání se věnujeme tajemnému slovu „sankalpa“ – a s ním přímo spojenému tématu, jak si správně přát, jak správně manifestovat své touhy a sny – mimochodem hovoří o tom i herečka Eliška Křenková, kterou jsme tentokrát vyzpovídali. V jógových rubrikách přinášíme sedm rozličných sestav, které jsou vhodné pro podzimní praxi a v Plánu JD jsme se zaměřili na zdravý spánek jako způsob regenerace a podpory energie nejen na podzim. Inspirativním textem je i text o hypermobilitě a indické mytologii. 

 

Témata JD11/2022:

JD příloha: Zdravý spánek – základ zdraví

Téma JD: Přání a vnitřní síla mysli

Sedm jógových sestav pro domácí praxi

Vztah filozofie jógy a moderní doby

Očista těla i mysli

Zdravé vaření

Rozcestník: Kam za jógou (akce, tipy)

Další Novinky